Παιδικοί σταθμοί: Αναμένεται παράταση για τα voucher της ΕΕΤΑΑ

Ελλάδα
Παιδικοί σταθμοί: Αναμένεται παράταση για τα voucher της ΕΕΤΑΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύμφωνα με τις ΕΕΤΑΑ, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα τεχνικά ζητήματα που προέκυψαν από τη μεγάλη επισκεψιμότητα στην εφαρμογή για την υποβολή των αιτήσεων, και για την αποφυγή περαιτέρω ταλαιπωρίας, πιθανόν η εφαρμογή να σταματήσει να είναι διαθέσιμη για κάποιες

Ανοιχτή, σύμφωνα με τις πληροφορίες και μετά την Παρασκευή 12 Αυγούστου, θα παραμείνει η πλατφόρμα για τους Παιδικούς Σταθμούς ΕΣΠΑ της ΕΕΤΑΑ προκειμένου οι γονείς να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους.

Σύμφωνα με την ΕΕΤΑΑ, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα τεχνικά ζητήματα που προέκυψαν από τη μεγάλη επισκεψιμότητα στην εφαρμογή για την υποβολή των αιτήσεων, και για την αποφυγή περαιτέρω ταλαιπωρίας, πιθανόν η εφαρμογή να σταματήσει να είναι διαθέσιμη για κάποιες ώρες που θα γνωστοποιηθούν με νεότερη ανακοίνωση.

«Σας γνωρίζουμε ότι θα δοθεί η αναγκαία παράταση, προκειμένου όλοι οι υποψήφιοι αιτούντες να έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν την αίτησή τους» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Σε σχετική ανακοίνωση προς τους αιτούντες για το πρόγραμμα "Προώθησης και υποστήριξη παιδιών" αναφέρρονται τα εξής: 

Προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα τεχνικά ζητήματα που προέκυψαν από τη μεγάλη επισκεψιμότητα στην εφαρμογή για την υποβολή των αιτήσεων, και για την αποφυγή περαιτέρω ταλαιπωρίας σας, σας ενημερώνουμε ότι

πιθανόν η εφαρμογή να σταματήσει να είναι διαθέσιμη για κάποιες ώρες που θα γνωστοποιηθούν με νέα ανακοίνωση στον ίδιο χώρο.

Επίσης σας γνωρίζουμε ότι θα δοθεί η αναγκαία παράταση, προκειμένου όλοι οι υποψήφιοι αιτούντες να έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν την αίτησή τους.

Φωτογραφία αρχείου : In time 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News