Αγία Παρασκευή: Χειροπέδες σε δύο ανήλικους για ληστεία

Ελλάδα
Αγία Παρασκευή: Χειροπέδες σε δύο ανήλικους για ληστεία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, βραδινές ώρες της 4 Αυγούστου, οι τέσσερις κατηγορούμενοι κινούμενοι με αυτοκίνητο στην Αγία Παρασκευή, προσέγγισαν ανήλικο και αφού τον χτύπησαν με πλαστικό σφυρί και γκλομπ, τον ακινητοποίησαν και του αφαίρεσαν ταυτότητα, κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό

Δύο ανήλικοι 17 ετών συνελήφθησαν χθες, μεσημβρινές ώρες, στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής και του Τμήματος Ασφαλείας Παιανίας, για ληστεία σε βάρος ανηλίκου, ενώ άλλοι δύο συνεργοί τους αναζητούνται.

Σε βάρος και των τεσσάρων σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία. Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, βραδινές ώρες της 4 Αυγούστου, οι τέσσερις κατηγορούμενοι κινούμενοι με αυτοκίνητο στην Αγία Παρασκευή, προσέγγισαν ανήλικο και αφού τον χτύπησαν με πλαστικό σφυρί και γκλομπ, τον ακινητοποίησαν και του αφαίρεσαν ταυτότητα, κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό.

Ο παθών μεταφέρθηκε από συγγενικό του πρόσωπο σε νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών. Στο πλαίσιο της προανακριτικής διαδικασίας αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα από τον παθόντα ένας από τους δράστες, ενώ ταυτοποιήθηκε και δεύτερος, εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς και συνελήφθησαν.

Κατασχέθηκε το αυτοκίνητο το οποίο χρησιμοποίησαν στη ληστεία και τα κινητά τους τηλέφωνα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής.

Με πληροφορίες απο ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφία αρχείου Unsplash

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News