Δολοφονία 17χρονης στο Περιστέρι: Ομολόγησε ο 21χρονος - «Πονηρό άτομο» τον περιγράφουν οι αστυνομικοί

Ελλάδα
Δολοφονία 17χρονης στο Περιστέρι: Ομολόγησε ο 21χρονος - «Πονηρό άτομο» τον περιγράφουν οι αστυνομικοί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αφού ομολόγησε λίγο αργότερα άρχισε να τους περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια πώς έφτασε στο έγκλημα και πώς έφτασε στο σημείο να κλείσει με τα χέρια του το στόμα της νεαρής κοπέλας μέχρι να βρει φρικτό θάνατο από ασφυξία

Μετά τη σύλληψή του ο 21χρονος ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι αυτός είναι ο δράστης της δολοφονίας της 17χρονης Νικολέτας, η οποία εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στο Περιστέρι.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, λίγο αργότερα άρχισε να τους περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια πώς έφτασε στο έγκλημα και πώς έφτασε στο σημείο να κλείσει με τα χέρια του το στόμα της νεαρής κοπέλας μέχρι να βρει φρικτό θάνατο από ασφυξία.

Οι αστυνομικοί, έχοντας πια στα χέρια τους το δράστη της δολοφονίας, σχηματίζουν τη δικογραφία σε βάρος του για να τον οδηγήσουν στον εισαγγελέα και αφήνουν στον 21χρονο να εξηγήσει στον δικαστικό λειτουργό τις λεπτομέρειες της γυναικοκτονίας. Οι αστυνομικοί σε ένα πρώτο στάδιο έρευνας τον ρώτησαν ευθέως για τη δολοφονία της 17χρονης και εκείνος δεν έκρυψε την ενοχή του. Επίσης, είπε πως μάζεψε τα πράγματά του και έφυγε από το σπίτι και πώς κατάφερε να φτάσει μέχρι τη Βόρεια Μακεδονία και να συλληφθεί στα σύνορα.

Όπως φαίνεται εκ του αποτελέσματος, ο νεαρός γυναικοκτόνος δεν είχε ποτέ σκοπό να παραδοθεί ούτε είχε έρθει ποτέ σε επαφή ο ίδιος με κάποια άτομα, στα οποία είχε πει ότι θέλει να παραδοθεί. Οι αστυνομικοί τον περιγράφουν ως ένα «πονηρό άτομο» που δεν αποκλείεται ενώπιον των δικαστικών αρχών να προσπαθήσει να ελαφρύνει τη θέση του και να χρησιμοποιήσει διάφορες δικαιολογίες για το πώς έφτασε στο έγκλημα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News