Ρόδος: Καταγγελία για παιδική κακοποίηση - Νονά φέρεται να ασελγούσε σε πεντάχρονα δίδυμα

Ελλάδα
Ρόδος: Καταγγελία για παιδική κακοποίηση - Νονά φέρεται να ασελγούσε σε πεντάχρονα δίδυμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου αφαίρεσε προσωρινά την επιμέλεια δύο δίδυμων αδελφών ηλικίας 5 ετών από τους γονείς τους και απαγορεύει την συναναστροφή τους με την 55χρονη νονά τους

Νέα υπόθεση κακοποίησης παιδιών απασχολεί τις τελευταίες ώρες τις αρχές της Ρόδου, όπου σύμφωνα με καταγγελία μια  νονά φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά δύο δίδυμα παιδάκια ηλικίας 5 ετών.

Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr όλα ξεκίνησαν όταν τα δίδυμα παιδιά, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι, προκάλεσαν με πράξεις και λόγια τους τις υποψίες της δασκάλας τους που ζήτησε αρμοδίως βοήθεια. Τα δύο παιδιά σε καταθέσεις που έδωσαν παρουσία παιδοψυχολόγου ισχυρίστηκαν μεταξύ άλλων ότι η νονά τα υποχρέωνε να βλέπουν πορνό, ότι ασελγούσε εις βάρος τους κι άλλες φρικιαστικές πράξεις.

Η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου αφαίρεσε προσωρινά την επιμέλεια δύο δίδυμων αδελφών ηλικίας 5 ετών από τους γονείς τους και απαγορεύει την συναναστροφή τους με την 55χρονη νονά τους.

Σχηματίστηκε άμεσα δικογραφία για απόπειρα βιασμού και αποπλάνηση των παιδιών και ήδη η 55χρονη κλήθηκε σε εξηγήσεις, ενώ κατασχέθηκε το κινητό της τηλέφωνο που θα αποσταλεί προς έλεγχο στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Φωτογραφία αρχείου Shutterstock

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News