Γρεβενά: Θρίλερ με το θάνατο του 35 ημερών βρέφους - Η νεκροψία δεν έδωσε σαφείς ενδείξεις

Ελλάδα
Γρεβενά: Θρίλερ με το θάνατο του 35 ημερών βρέφους - Η νεκροψία δεν έδωσε σαφείς ενδείξεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η νεκροψία - νεκροτομή στο μόλις 35 ημερών βρέφος που κατέληξε, χθες το μεσημέρι, στο νοσοκομείο Γρεβενών δεν έδωσε σαφείς ενδείξεις για τα αίτια του θανάτου του και πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του 35 ημερών βρέφους που κατέληξε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το μεσημέρι της Τετάρτης 3 Αυγούστου, στο νοσοκομείο των Γρεβενών.

Το μόλις 35 ημερών μωράκι είχε υψηλό πυρετό για μέρες και γι’ αυτό εισήχθη στο νοσοκομείο, ωστόσο, παρότι του χορηγήθηκε αντιβίωση δεν έδειξε βελτίωση κι αντιθέτως η υγεία του επιδεινώθηκε και δυστυχώς κατέληξε.

Η ιατροδικαστική εξέταση ολοκληρώθηκε, ωστόσο, δεν υπάρχουν απαντήσεις σχετικά με το τι προκάλεσε τον θάνατο του βρέφους. Έτσι, απαντήσεις θα δώσουν οι ιστολογικές εξετάσεις που θα ξεκινήσουν να διενεργούνται σήμερα, Πέμπτη 4 Αυγούστου.

Ο ιατροδικαστής Κοζάνης, Ιωάννης Φούντος ανέφερε πως «ελήφθησαν δείγματα προκειμένου να γίνουν ιστολογικές εξετάσεις», που αναμένεται να ρίξουν φως στον αιφνίδιο θάνατο.

Παρών στη διαδικασία της νεκροτομής ήταν και ιδιώτης ιατροδικαστής, τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας του μόλις 35 ημερών βρέφους, το οποίο μετέφεραν, με πυρετό, στο νοσοκομείο Γρεβενών οι γονείς του και δύο ημέρες αργότερα κατέληξε στην Παιδιατρική Κλινική.

«Δεν γνωρίζω γιατί το μωράκι μας πέθανε ξαφνικά. Δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας. Όταν πήγαμε στο νοσοκομείο είχε υψηλό πυρετό και δεν έπεφτε κάτω από 38. Οι γιατροί προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν. Περιμένουμε να μάθουμε γιατί έφυγε έτσι το παιδί μας», είπε η τραγική μητέρα για τον θάνατο του παιδιού της που έφυγε από τη ζωή.

(φωτογραφία αρχείου Intime)

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News