Δολοφονία 17χρονης στο Περιστέρι: Τι αναφέρει ο πατέρας της για την σχέση της με τον 21χρονο

Ελλάδα
Δολοφονία 17χρονης στο Περιστέρι: Τι αναφέρει ο πατέρας της για την σχέση της με τον 21χρονο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θέμα χρόνου να εντοπιστεί ο σύντροφος της 17χρονης - Το χρονικό της υπόθεσης

Ο πατέρας της 17χρονης μιλά για την σχέση της κόρης του με τον 21χρονο, αναφέροντας πως είχε από την αρχή ενστάσεις για τη συγκεκριμένη σχέση. «Εγώ μια φορά τον είχα δει αυτόν. Δεν μου είχε αφήσει κάποια εντύπωση, γιατί έτσι και αλλιώς της είχα πει να ξεκόψει», αναφέρει, μιλώντας στο protothema.gr. Παράλληλα, σημειώνει πως το τελευταίο διάστημα, κάθε φορά που επικοινωνούσε τηλεφωνικά με το παιδί του την άκουγε χαρούμενη.

«Πριν μια εβδομάδα είχαμε μιλήσει. Δεν μιλάμε συνέχεια γιατί μένω μακριά αλλά δεν μου είχε πει κάτι ούτε είχα καταλάβει κάτι. Εμένα μου έλεγε πως περνάει καλά και είναι χαρούμενη. Η μάνα της που τη ζει καθημερινά θα ξέρει καλύτερα τι έκρυβε το παιδί».

// ]]]]]]> //--> //-->

//--> //-->

Θέμα χρόνου να εντοπιστεί ο σύντροφος της

Στα χέρια των Αρχών εκτιμάται ότι θα πέσει τις επόμενες ώρες ο 21χρονος σύντροφος της 17χρονης απο το Περιστέρι, ο οποίος έχει εξαφανιστεί, μετά τον θάνατο της. Παράλληλα, οι Αρχές θεωρούν ότι είναι ο βασικός ύποπτος στην υπόθεση, καθώς δεν εντόπισαν ίχνη διάρρηξης στο σπίτι της άτυχης κοπέλας, η οποία πάλεψε για τη ζωή της, όπως μαρτυρούν οι εκδορές στο πρόσωπό της.

Σύμφωνα με τον συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας, είναι θέμα ωρών να συλληφθεί ο ύποπτος. Όπως επισήμανε, βάσει εμπειρίας, είναι πιο σύνηθες να τρέπονται σε φυγή οι κακοποιοί αλλοδαπής καταγωγής, καθώς έχουν την ευχέρεια να περνούν τα σύνορα. «Έχουμε κλείσει όλες τις πύλες εξόδου από τη χώρα, αυτή τη στιγμή το πρόσωπό του είναι παντού» δήλωσε ο ίδιος σχετικά με την έρευνα για τον εντοπισμό του 21χρονου.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η 17χρονη με καταγωγή από το Μακροχώρι Ημαθίας, είχε δεσμό, εδώ και λίγους μήνες με τον 21χρονο, ο οποίος μάζεψε τα πράγματά του και εξαφανίστηκε, σύμφωνα με τους συγκατοίκους του. Τη 17χρονη βρήκε νεκρή στο κρεβάτι η αδελφή της.

Παράλληλα, από την εξέταση του ιατροδικαστή προκύπτει ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια που προήλθε από ασφυκτικό θάνατο. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα των ιατροδικαστών, επιβεβαιώνονται οι αρχικές εκτιμήσεις ότι πρόκειται για ασφυκτικό θάνατο.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο δράστης έφραξε το στόμα και τη μύτη της ανήλικης, ενώ πέρα από τις μώλωπες που βρέθηκαν στο σώμα της, φέρει και σημάδια στο αριστερό της μάγουλο και συγκεκριμένα μια γρατζουνιά.

Φωτογραφία αρχείου ΙΝ ΤΙΜΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News