Ρούλα Πισπιρίγκου: Η πρώτη αντίδραση μετά τη δίωξη για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας

Ελλάδα
Ρούλα Πισπιρίγκου: Η πρώτη αντίδραση μετά τη δίωξη για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αισθάνεται ότι βάλλεται από παντού, ότι βρίσκεται σε καθεστώς δημόσιας διαπόμπευσης, αισθάνεται ότι αδικείται και ότι αδικείται σε σχέση με την εικόνας της, όπως εκείνη βγαίνει από τα ΜΜΕ», δήλωσε ο δικηγόρος της

Πληθαίνουν οι ενδείξεις ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου προκάλεσε τον θάνατο και των άλλων δυο της παιδιών της, δηλαδή της Μαλένας και της Ίριδας.

Μετά από μελέτη του φακέλου και τη λήψη μαρτυρικών καταθέσεων οι εισαγγελείς Ελευθεριανός και Ανδρέου προχώρησαν στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συρροή για τους θανάτους των άλλων δυο παιδιών της, Μαλένας και Ίριδας Δασκαλάκη.

Μάλιστα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ο δικηγόρος της Πισπιρίγκου Όθωνας Παπαδόπουλος μετέφερε την πρώτη αντίδραση της κατηγορούμενης.

Σε ερώτηση για το πώς νιώθει η Ρούλα Πισπιρίγκου μετά από αυτή την εξέλιξη, ο δικηγόρος της είπε: «Αισθάνεται ότι βάλλεται από παντού, ότι βρίσκεται σε καθεστώς δημόσιας διαπόμπευσης, αισθάνεται ότι αδικείται και ότι αδικείται σε σχέση με την εικόνας της, όπως εκείνη βγαίνει από τα ΜΜΕ».

Σύμφωνα πάντα με τα όσα είπε ο Όθωνας Παπαδόπουλος, η Ρούλα Πισπιρίγκου λέει ότι αφιέρωσε όλη της τη ζωή στα παιδιά της, βίασε την απώλειά τους και τώρα έρχεται στη θέση της κατηγορούμενης για τον θάνατό τους.

//--> //-->

Φωτογραφία αρχείου ΙΝΤΙΜΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News