Σέριφος: «Ο ένας με βίαζε, ο άλλος με ηρεμούσε» - Σοκάρει η περιγραφή της 23χρονης

Ελλάδα
Σέριφος: «Ο ένας με βίαζε, ο άλλος με ηρεμούσε» - Σοκάρει η περιγραφή της 23χρονης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ο ένας με βίαζε και ο άλλος προσπαθούσε να με ηρεμήσει», έγραψε σε ένα story το οποίο αναδημοσιεύθηκε από φίλες της

Για την φρίκη που έζησε τα ξημερώματα της Δευτέρας κατά τη διάρκεια του βιασμού της σε παραλία της Σερίφου περιέγραψε η 23χρονη κοπέλα που κατήγγειλε το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα του νησιού, φτάνοντας σχεδόν ημιλιπόθυμη.

Για τη φρίκη που βίωσε στα χέρια των δύο ανδρών που πιθανολογείται ότι ήταν από το Πακιστάν ή το Μπαγκλαντές στην παραλία Αυλόμωνας στη Σέριφο, το θύμα είχε αναρτήσει στο Ιnstagram λίγες ώρες μετά ένα story με όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.

Στην ανάρτηση της αυτή, η οποία στην συνέχεια αναδημοσιεύτηκε από πολλές φίλες της, η 23χρονη περιγράφει τον βιασμό της και δίνει χαρακτηριστικά των δύο σκουρόχρωμων ανδρών:

«Ήμουν έξω για ποτό στο λιμάνι του νησιού, έχοντας καταναλώσει μικρή ποσότητα αλκοόλ μέχρι την ώρα που έφτασα στο μαγαζί (αναφέρει όνομα επιχείρησης) κι έκατσα να πιω ένα ποτό. Δυο άτομα φαίνεται να έριξαν κάτι στο ποτό μου, όταν άρχισα να χάνω την αίσθηση του τι συμβαίνει. Τα δυο άτομα με πήραν από το μαγαζί και με πήγαν σε μια απομονωμένη παραλία, δε θυμάμαι πως με παρέσυραν ως εκεί, θυμάμαι να με κρατάει το ένα από τα δυο άτομα και να με βιάζει, ενώ το άλλο άτομο μου κράταγε τα χέρια και προσπαθούσε να με ηρεμήσει.

Το αμέσως επόμενο πράμα που θυμάμαι είναι να με τραβάνε από τα χέρια στην παραλία και εγώ να προσπαθώ να τρέξω αλλά να μην τα καταφέρνω και εκείνοι να με πιάνουν και να με κρατάνε ξανά. Κάποια στιγμή συνεννοήθηκαν σε άλλη γλώσσα μάλλον να με αφήσουν και όταν άρχισα να τρέχω βρήκα μια παρέα και τους είπα πως με κυνήγαγαν δυο άτομα, αλλά εκείνοι φαίνονταν να είναι μεθυσμένοι, οπότε δεν ενδιαφέρθηκαν ιδιαίτερα και με πήγαν απλά σπίτι μου. Τα δυο άτομα είναι χρώματος, μίλαγαν άλλη γλώσσα. Ο ένας φαινόταν πιο ντροπαλός και είχε λίγα κιλά παραπάνω, ενώ ο άλλος ήταν πιο λιγνός».

Ερευνες για το εάν τη νάρκωσαν με χάπι στο ποτό της

Η νεαρή μετέβη στο αστυνομικό τμήμα του νησιού σε κακή κατάσταση και κατήγγειλε πως τη βίασαν δύο άτομα ασιατικής καταγωγής. Όπως υποστήριξε η νεαρή γυναίκα, τα δυο άτομα την προσέγγισαν ενώ διασκέδαζε σε νυχτερινό κέντρο στην περιοχή Λιβάδι και κατάφεραν να την οδηγήσουν σε παραλία, όπου την βίασαν. Όταν ξύπνησε οι άνδρες είχαν εξαφανιστεί.

Όπως κατήγγειλε το θύμα στην Αστυνομία, όλα συνέβησαν το ξημέρωμα της 25ης Ιουλίου τις πρώτες πρωινές ώρες, μεταξύ 04:00- 04:30. Ενώ βρισκόταν στην παραλία Λιβάδι, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ίσως λόγω μέθης ή επειδή της έριξαν κάτι στο ποτό της, οι άνδρες την άρπαξαν χωρίς τη θέληση της και την οδήγησαν στην παραλία Αυλόμωνας. Εκεί την έριξαν στην άμμο, ο ένας έπεσε πάνω της κρατώντας της τα χέρια, την ίδια ώρα που ο δεύτερος την βίαζε. Μόλις οι δυο ολοκλήρωσαν την πράξη τους, την παράτησαν λιπόθυμη και εξαφανίστηκαν. Οι αστυνομικοί αναζητούν τους δράστες ενώ οι κάτοικοι του νησιού είναι αναστατωμένοι.

Φωτογραφία αρχείου Unsplash 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News