Φωτιά στην Μάνδρα: Προσαγωγή ύποπτης για την εκδήλωση της πυρκαγιάς

Ελλάδα
Φωτιά στην Μάνδρα: Προσαγωγή ύποπτης για την εκδήλωση της πυρκαγιάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα προσπάθησε να κάψει κάποια ξερά χόρτα, στον οικισμό Νέος Πόντος και φαίνεται πως από εκεί εκδηλώθηκε η πυρκαγιά

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα προσπάθησε να κάψει κάποια ξερά χόρτα, στον οικισμό Νέος Πόντος και φαίνεται πως από εκεί εκδηλώθηκε η πυρκαγιά.

Αυτή την ώρα έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην περιοχή, ενώ ακόμη επιχειρούν 50 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 22 οχήματα, 5 αεροπλάνα και 3 ελικόπτερα, ενώ συνδράμουν και υδροφόρες του ΟΤΑ.

Η πυρκαγιά, ξεκίνησε μισή ώρα μετά τις 17:00 και εκδηλώθηκε ανατολικά της επαρχιακής οδού Αθηνών - Θηβών με το μέτωπο να κινείται προς τους οικισμούς Νέα Ζωή και Νέος Πόντος, οι οποίοι και μετά από μήνυμα μέσω του 112, εκκενώθηκαν προληπτικά.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Γιάννης Αρτοποιός, έκανε λόγο για μια «δύσκολη πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση». Λίγο πριν από τις 19:00 ωστόσο, η εικόνα από τη φωτιά ήταν καλύτερη, καθώς δεν υπήρχε ενεργό μέτωπο, αλλά μόνο μικρές αναζωπυρώσεις.

Με ππληρφορίες απο ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Φωτογραφία αρχείου ΙΝΤΙΜΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News