Σπάτα: Γόνος ζάμπλουτης οικογένειας ο νεαρός που διαμελίστηκε από ελικόπτερο

Ελλάδα
Σπάτα: Γόνος ζάμπλουτης οικογένειας ο νεαρός που διαμελίστηκε από ελικόπτερο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχασε την ζωή του είτε για μια… selfie είτε γιατί αφαιρέθηκε στο κινητό, ο 22χρονος Βρετανός που σκοτώθηκε από το ελικόπτερο στα Σπάτα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail

Ο πιλότος του ελικοπτέρου, από τον έλικα του οποίου βρήκε τραγικό θάνατο ο 22χχρονος Βρετανός Τζακ Φέντον, χθες το απόγευμα σε ελικοδρόμιο στα Σπάτα, και δύο τεχνικοί εδάφους συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Ο άτυχος Βρετανός έχασε τη ζωή του όταν κατά την αποβίβασή του από το ελικόπτερο, το οποίο είχε νοικιάσει μαζί με τρεις ομοεθνείς του, πήγε για άγνωστο λόγο στην πίσω πλευρά του ελικοπτέρου όπου και διαμελίστηκε από την έλικα.

Σύμφωνα με την Sun, o 22χρονος ήταν γόνος ζάμπλουτης οικογένειας της Βρετανίας, η οποία είχε νοικιάσει δύο ιδιωτικά ελικόπτερα προκειμένου να ταξιδέψει από τη Μύκονο όπου έκαναν διακοπές, στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στα Σπάτα προκειμένου να τους παραλάβει το ιδιωτικό τους jet.

Daily Mail: Έχασε την ζωή του για μια… selfie ο 22χρονος Βρετανός που σκοτώθηκε από το ελικόπτερο στα Σπάτα

Μία selfie φωτογραφία φαίνεται ότι κόστισε τη ζωή στον 22χρονο Βρετανό Τζακ Φέντον, που βρήκε τραγικό θάνατο, όταν χτυπήθηκε από τον έλικα ελικοπτέρου σε ελικοδρόμιο στα Σπάτα, σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Daily Mail.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στην επίσημη ιστοσελίδα της βρετανικής εφημερίδας, ο 22χρονος Τζακ Φέντον χρησιμοποιούσε το κινητό του τηλέφωνο λίγο πριν χτυπηθεί από τον έλικα στα Σπάτα.

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News