Πλεύρης: Ο Τσίπρας πήγε με κορωνοϊό στο Προεδρικό – Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ

Ελλάδα
Πλεύρης: Ο Τσίπρας πήγε με κορωνοϊό στο Προεδρικό – Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Νάσος Ηλιόπουλος τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ προτίθεται να δημοσιοποιήσει το αρνητικό PCR του Αλέξη Τσίπρα, όπως και έγινε λίγο πριν τις 10:00 με το PCR να δημοσιεύεται ζωντανά

Νέα πολιτική ανατιπαράθεση έχει ξεσπάσει μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης, μετά τη δήλωση του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη, ότι ο Αλέξης Τσίπρα «έσπασε» την καραντίνα και πήγε στο Προεδρικό Μέγαρο, το βράδυ της Κυριακής, για τη 48η δεξίωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, ενώ τέσσερις ημέρες πριν είχε διαγνωστεί με κορωνοϊό.

Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης εμφανίστηκε ανέφερε ότι σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, ο Αλέξης Τσίπρας θα έπρεπε να παραμείνει πέντε ημέρες σε απομόνωση και να κυκλοφορεί με μάσκα για τις επόμενες πέντε ημέρες, ενώ μίλησε για «άγνοια των οδηγιών του ΕΟΔΥ» από πλευράς της αξιωματικής αντιπολίτευσης, την ώρα που ζητά αυστηρότερα μέτρα.

//--> //-->

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ ήρθε λίγη ώρα μετά τις δηλώσεις του Θάνου Πλεύρη, με τον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ να παρεμβαίνει ζωντανά στον «αέρα» της εκπομπής. Όπως τόνισε, αναμένει από τον υπουργό Υγείας να ζητήσει συγγνώμη, καθώς είτε αγνοεί τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ είτε «επέλεξε να λειτουργήσει σαν ακροδεξιό τρολ».

Ο Θάνος Ηλιόπουλος τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ προτίθεται να δημοσιοποιήσει το αρνητικό PCR του Αλέξη Τσίπρα, όπως και έγινε λίγο πριν τις 10:00 με το PCR να δημοσιεύεται ζωντανά.

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News