Κικίλιας για την επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας: «Χρέος μας να την ισχυροποιήσουμε και να την προστατέψουμε»

Ελλάδα
Κικίλιας για την επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας: «Χρέος μας να την ισχυροποιήσουμε και να την προστατέψουμε»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής φρόντισε να είναι τα θεμέλιά της πανίσχυρα και έδωσε οριστικά στην Πατρίδα το σωστό διεθνή προσανατολισμό»

Ο λόγος του υπουργού Τουρισμού, Βασίλη Κικίλια, για την 48η επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας:

«Η Δημοκρατία που θεμελιώθηκε μετά τη Χούντα είναι η ισχυρότερη και ποιοτικότερη που γνώρισε η Ελλάδα μετά την Επανάσταση του 1821» αναφέρει στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας με αφορμή τη σημερινή επέτειο για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

«Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής φρόντισε να είναι τα θεμέλιά της πανίσχυρα και έδωσε οριστικά στην Πατρίδα το σωστό διεθνή προσανατολισμό» προσθέτει ο κ. Κικίλιας, συνοδεύοντας την ανάρτησή του με φωτογραφία της εποχής στην οποία απαθανατίζεται ο Κωνσταντίνος Καραμανλής να ορκίζεται πρωθυπουργός της χώρας, τα ξημερώματα της 24ης Ιουλίου του 1974, από τον Αρχιεπίσκοπο Σεραφείμ.

Σε δεύτερο tweet του ο υπουργός Τουρισμού τονίζει ότι «χρέος μας προς όσους και όσες αγωνίστηκαν για την εδραίωση της Δημοκρατίας είναι να την ισχυροποιήσουμε ακόμα περισσότερο και να την προστατέψουμε. Για μια Ελλάδα Δυνατή, Περήφανη και Ασφαλή».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

(Φωτογραφία αρχείου IN TIME)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News