default-image

Στο Συντονιστικό της Πολιτικής Προστασίας ο πρωθυπουργός

Ελλάδα
Στο Συντονιστικό της Πολιτικής Προστασίας ο πρωθυπουργός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η νέα επίσκεψη του πρωθυπουργού μέσα σε τρεις μέρες δείχνει τη σοβαρότητα του προβλήματος με τις πυρκαγιές που αντιμετωπίζει η χώρα μας

Στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Κρίσεων του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, μεταβαίνει ο Πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρεθεί εκεί, προκειμένου να ενημερωθεί από την ηγεσία του υπουργείου για την εξέλιξη των πυρκαγιών που καίνε σε αρκετές περιοχές της χώρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η τρίτη φορά που θα βρεθεί τις τελευταίες ημέρες στο κτίριο «Φάρος» ο κ. Μητσοτάκης.

Θυμίζουμε ότι ο Κ. Μητσοτάκης βρέθηκε στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Κρίσεων και την προηγούμενη Πέμπτη, λόγω της φωτιάς στην Πεντέλη.

Η νέα επίσκεψη του πρωθυπουργού μέσα σε τρεις μέρες δείχνει τη σοβαρότητα του προβλήματος με τις πυρκαγιές που αντιμετωπίζει η χώρα μας, με τα πλέον σοβαρά μέτωπα σήμερα να είναι στο δάσος της Δαδιάς, για τρίτη συνεχή μέρα, και στα Βατερά της Λέσβου.

Και όλα αυτά ενώ μάχη με τις φλόγες σε τρία ισχυρά πύρινα μέτωπα δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις και συγκεκριμένα : στην Πύλο, στην περιοχή Ακριτοχώρι στη Μεσσηνία, αλλα και στο Δάσος της Δαδιάς και τα Βατερά Λέσβου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News