Σπάρτη: 86χρονος έπεσε θύμα ληστείας 22 φορές - Αγανακτισμένος ο ιδιοκτήτης

Ελλάδα
Σπάρτη: 86χρονος έπεσε θύμα ληστείας 22 φορές - Αγανακτισμένος ο ιδιοκτήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ιδιοκτήτης του ακινήτου δήλωσε πως δεν αντέχει άλλο αυτή την κατάσταση καθώς του έχουν κλέψει μέχρι και τα μαχαιροπίρουνα

Μια απίστευτη ιστορία στη Σπάρτη ένας 86χρονος έπεσε θύμα ληστείας 22 φορές. Πρόκειται για έναν άνδρα στο χωριό Τραπεζοντή στην Σπάρτη, ο οποίος δήλωσε ότι δεν αντέχει άλλο αυτήν την κατάσταση και νιώθει αγανακτισμένος.

Οι ληστείες στο σπίτι του 88χρονου έχουν γίνει σε διάστημα 10 χρόνων. Ο ιδιοκτήτης του ακινήτου αγανακτισμένος δήλωσε του έχουν καταστρέψει την αποθήκη δέκα φορές καθώς ρημάζουν τα πάντα «Τις πόρτες τις έχουν διαλύσει, μου έχουν σπάσει την κλειδαριά πάνω από δέκα φορές δεν μπορώ να βάλω κλειδαριά, μου έχουν πάρει δύο φορές το πλυντήριο, τα έπιπλα, τραπεζαρία με τις καρέκλες, κουβέρτες μέχρι και τα μαχαιροπίρουνα. Σε αυτό οφείλεται το κράτος. Τους ξέρουμε αλλά δεν τους έχουν πιάσει, μου κλέβουν το ρεύμα!», δηλώνει ο 86χρονος και συνεχίζει λέγοντας: «Έχω βάλει συναγερμό και βγήκαν με σκάλες στην ταράτσα και μου έσπασαν τις σειρήνες για να μην χτυπάει».

//--> //-->

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News