Το σκάφος τους βυθιζόταν και εκείνοι πόζαραν στον φακό (βίντεο)

Ελλάδα
Το σκάφος τους βυθιζόταν και εκείνοι πόζαραν στον φακό (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχει γίνει βίντεο με πολυτελές σκάφος που άρχισε να βυθίζεται ενω την ίδια ώρα, το περίεργο είναι ότι υπάρχουν φωτογραφίες, που δείχνουν και τους τρεις επιβαίνοντες σε αυτό, ατάραχους, να ποζάρουν στον φακό, την ώρα που το μισό σκάφος βρισκόταν ήδη κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.

@georgepolychroniou

Παξούς συμβαίνει τώρα...🎥 Vaggelis Chrysikopoulos

♬ original sound - George Polychroniou

Το σκάφος, φαίνεται να προσέκρουσε σε ύφαλο ανατολικά των Παξών

Η πρόσκρουση που φέρεται να συνέβη λόγω απροσεξίας του κυβερνήτη με τον ύφαλο «Παναγιά» ήταν αρκετά μεγάλη με αποτέλεσμα η θαλαμηγός να αρχίσει να παίρνει κλίση πολύ γρήγορα.

Επιβαίνοντες του σκάφους ήταν τρεις τουρίστες που είχαν μισθώσει το σκάφος και μέχρι στιγμής άξιο απορίας αλλά και έρευνας είναι το ποιός τράβηξε τις φωτογραφίες με τους ίδιους 

Το περιστατικό συνέβη το Σάββατο 2 Ιουλίου, όταν ο κυβερνήτης οδήγησε από απροσεξία το σκάφος «Green Wishper» προς τον ύφαλο «Παναγιά».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Λιμενικό έσπευσε αμέσως στο σημείο και οι τρεις τους μεταφέρθηκαν σώοι στο λιμένα «Γαϊου» στους Παξούς.

Παράλληλα τοποθετήθηκε πλωτό φράγμα γύρω από το σκάφος προς αποφυγή ρύπανσης καθώς και φωτεινοί σημαντήρες, για την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News