Συντριβή Antonov: Τα μέλη του πληρώματος εκσφενδονίστηκαν - Τι έδειξε η νεκροψία

Ελλάδα
Συντριβή Antonov: Τα μέλη του πληρώματος εκσφενδονίστηκαν - Τι έδειξε η νεκροψία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βαρύτατες κακώσεις σώματος με συντριπτικά κατάγματα και με ρήξεις πολλαπλών οργάνων εντοπίστηκαν στα 8 μέλη του πληρώματος του Antonov που συνετρίβη το βράδυ του Σαββάτου 16 Ιουλίου 2022

Βαρύτατες κακώσεις σώματος με συντριπτικά κατάγματα και με ρήξεις πολλαπλών οργάνων εντοπίστηκαν στα 8 μέλη του πληρώματος του Antonov που συνετρίβη το βράδυ του Σαββάτου 16 Ιουλίου 2022, δίπλα στο Παλαιοχώρι Καβάλας.

Από τη νεκροψία – νεκροτομή προέκυψε πως τα μέλη του πληρώματος εκσφενδονίστηκαν από το αεροσκάφος ενώ τα τραύματα σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ταιριάζουν σε θύματα αεροπορικού δυστυχήματος.

Από την νεκροψία – νεκροτομή που διενήργησε η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης, προκύπτει πως τα 8 μέλη του πληρώματος φέρουν βαρύτατες σωματικές κακώσεις με συντριπτικά κατάγματα στο κρανίο, στον θώρακα, στα άνω και κάτω άκρα, στην κοιλιακή χώρα και στα πλευρά, ενώ εντοπίστηκαν ρήξεις πνευμόνων και εσωτερικών οργάνων. Παράλληλα, τα μέλη του πληρώματος αιμορραγούσαν εσωτερικά.

Συγκεκριμένα, η Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Θράκης που διενήργησε τις απαραίτητες διαδικασίες κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι οκτώ νεκροί έφεραν βαρύτατες σωματικές κακώσεις, συντριπτικά κατάγματα στο κρανίο, στον θώρακα, στα άνω και κάτω άκρα, στην κοιλιακή χώρα και τα πλευρά ενώ εντοπίστηκαν ρήξεις πνευμόνων και εσωτερικών οργάνων.

Συνέπεια των παραπάνω, ήταν και η εσωτερική αιμορραγία των άτυχων μελών του πληρώματος.

Φωτογραφία αρχείου ΙΝΤΙΜΕ 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News