Πυροβολισμοί στα Κάτω Πατήσια: Τρεις νεκροί και δύο τραυματίες από την αιματηρή συμπλοκή

Ελλάδα
Πυροβολισμοί στα Κάτω Πατήσια: Τρεις νεκροί και δύο τραυματίες από την αιματηρή συμπλοκή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε αστυνομικό θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με πυροβολισμούς στα Κάτω Πατήσια που είχαν ως συνέχεια την καταδίωξη στους Αγίους Αναργύρους

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου 2 Ιουλίου, στα Κάτω Πατήσια που είχαν ως συνέχεια την καταδίωξη στους Αγίους Αναργύρους. Δύο περιστατικά πυροβολισμών που τελικά συνδέονταν μεταξύ τους οδήγησαν σε τρεις νεκρούς και δύο τραυματίες. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωί της Κυριακής 3 Ιουλίου, κατέληξε ο άνδρας που χτυπήθηκε από το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν ο άνδρας που σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια συμπλοκής με αστυνομικούς στους Αγίους Αναργύρους και μία γυναίκα η οποία συνελήφθη. 

//--> //-->

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας είχε δεχτεί πυροβολισμούς και στη συνέχεια παρασύρθηκε από το ΙΧ. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παμμακάριστος και διασωληνώθηκε αλλά υπέκυψε στα τραύματά του. Είχε προηγηθεί ο πυροβολισμός του κακοποιού αλβανικής καταγωγής σε έναν άλλο άνδρα στα Κάτω Πατήσια ο οποίος είχε αφήσει την τελευταία του πνοή. 

Βίντεο ντοκουμέντο από τα Κάτω Πατήσια 

Στο μεταξύ συγκλονίζει το βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας από τους πυροβολισμούς στα Κάτω Πατήσια. Στο βίντεο απεικονίζεται ένας άνδρας ξαπλωμένος στο έδαφος μετά από τους πυροβολισμούς, ενώ ακούγεται κόσμος να ουρλιάζει από τα μπαλκόνια του. Μάλιστα το βίντεο διακόπτεται όταν πέφτει ένας ακόμη πυροβολισμός. 

 

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News