Σύντροφος Αδαμαντίδη: Με είχε σαπίσει στο ξύλο υπέμεινα πολλά - Τι ισχυρίζεται μετά την μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του (vid)

Ελλάδα
Σύντροφος Αδαμαντίδη: Με είχε σαπίσει στο ξύλο υπέμεινα πολλά - Τι ισχυρίζεται μετά την μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο τραγουδιστής, τον οποίο η μηνυτήρια κατηγορεί για σωματική βία, οδηγήθηκε μετά τον Εισαγγελέα, στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, από το οποίο έλαβε προθεσμία και θα δικαστεί τη Δευτέρα

Το όσα, όπως ισχυρίζεται βίωνε στο πλευρό του Έλληνα τραγουδιστή Θέμη Αδαμαντίδη, ο οποίος συνελήφθη, μετά την καταγγελία που η ίδια έκανε σε βάρος του για ξυλοδαρμό, περιγράφει η σύντροφος του.

«Με είχε σαπίσει στο ξύλο», δήλωσε η Βαρβάρα Κίρκη, σύντροφος του τραγουδιστή, σημειώνοντας πως «τον αγάπησα πολύ τον Θέμη. Έκανα όνειρα και μελλοντικά σχέδια μαζί του, ήθελα να κάνω οικογένεια αλλά δεν άντεξα».

//--> //-->

«Με είχε σαπίσει στο ξύλο. Με μια συγγνώμη του γύριζα και πάλι στην αγκαλιά του και μετά ξανά και ξανά τα ίδια. Έχουμε έναν χρόνο σχέση, δεν είμαι πρώην σχέση του και υπέμεινα πολλά, όλο αυτό το διάστημα. Πονάει η ψυχή μου. Προχτές ξεχείλισε το ποτήρι», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, η καταγγέλλουσα,  μιλώντας στο protothema.gr, τόνισε ότι υπάρχει βίντεο με τον ξυλοδαρμό της και στο πλαίσιο αυτό εκτίμησε πως «θα δικαιωθεί».

«Υπάρχει βίντεο που με χτυπάει και θα δικαιωθώ. Είναι όλα αλήθεια, όσα έχω καταθέσει στην αστυνομία. Υπάρχουν μάρτυρες και βίντεο. Θέλω να ευχαριστήσω τον διοικητή του Α.Τ. Αλίμου που από την πρώτη στιγμή στάθηκε στο πλευρό μου και μετά τη μήνυση που κατέθεσα, συνελήφθη ο Θέμης. Πονάει η ψυχή μου, ειλικρινά», είπε.

Υπενθυμίζεται ότι εχθές ο Θέμης Αδαμαντίδης συνελήφθη έπειτα από καταγγελία της συντρόφου του για ξυλοδαρμό. Το περιστατικό φέρεται να συνέβη, σύμφωνα με την καταγγελία, τα ξημερώματα της Παρασκευής στην Άνω Γλυφάδα. Η σύντροφος του τραγουδιστή μετέβη σε αστυνομικό τμήμα προκειμένου να υποβάλει μήνυση.

Ο Αδαμαντίδης αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους νωρίτερα σήμερα μετά την απολογία του στον εισαγγελέα.

//--> //-->

Τα αδικήματα της ενδοοικογενειακής βλάβης, ενδοοικογενειακής απειλής και της απλής εξύβρισης περιλαμβάνονται στην δίωξη που άσκησε το μεσημέρι η Εισαγγελία σε βάρος του τραγουδιστή, που συνελήφθη χθες έπειτα από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του η σύντροφός του.

Αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

Ενώπιον του εισαγγελέα βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 2 Ιουλίου ο δημοφιλής τραγουδιστής, Θέμης Αδαμαντίδης, που συνελήφθη χθες έπειτα από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του η σύντροφός του.

Στην δίωξη που άσκησε το μεσημέρι η Εισαγγελία σε βάρος του τραγουδιστή περιλαμβάνονται τα αδικήματα της ενδοοικογενειακής βλάβης, ενδοοικογενειακής απειλής και της απλής εξύβρισης.

Ο τραγουδιστής, τον οποίο η μηνυτήρια κατηγορεί για σωματική βία, οδηγήθηκε μετά τον Εισαγγελέα, στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, από το οποίο έλαβε προθεσμία και θα δικαστεί τη Δευτέρα.

Μέχρι τότε, το δικαστήριο διέταξε να παραμείνει ελεύθερος ο καλλιτέχνης με τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάσει την πρώην σύντροφό του σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων και να μην έχει καμία επικοινωνία μαζί της με κανένα τρόπο.

Ο τραγουδιστής κατά την άφιξή του στη Ευελπίδων, απευθύνθηκε στους δημοσιογράφους λέγοντας τους «βρε καλώς τα παιδάκια».

Μάλιστα σε ερώτηση δημοσιογράφου «πώς ήταν το βράδυ σας στα κρατητήρια», ο τραγουδιστής απάντησε «όπως ήταν το δικό σας και καλύτερο».

Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος του τραγουδιστή

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Παρασκευής ο δικηγόρος του Θέμη Αδαμαντίδη, Αλέξης Κούγιας ισχυρίζεται ότι η καταγγέλλουσα τον εκβιάζει. Μάλιστα στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο τραγουδιστής έχει υποβάλλει σε βάρος της γυναίκας μήνυση για ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμηση, αλλά και για αυτοδικία κατηγορώντας την ότι έκλεψε από τον τραγουδιστή 7.000 ευρώ.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Όπως είναι γνωστό, το δικηγορικό μας γραφείο εκπροσωπεί τον κο Θέμη Αδαμαντίδη σε όλες τις νομικές του υποθέσεις.

Σήμερα το απόγευμα μια πρώην σύντροφός του, με την οποία έχει διακόψει τη σχέση του τις προηγούμενες μέρες, γνωρίζοντας ότι σήμερα το βράδυ έχει συναυλία, με σκοπό να τον εκβιάσει, του έκανε μια ανυπόστατη μήνυση, με αποτέλεσμα ο κ. Αδαμαντίδης να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου.

Εις βάρος της συγκεκριμένης κυρίας ο κ. Αδαμαντίδης υπέβαλε μήνυση για ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμηση, αλλά και για αυτοδικία, αφού αυτή δεν του έδινε τα κλειδιά του σπιτιού του και χρησιμοποιώντας τα του έκλεψε 7.000 ευρώ και γι’ αυτό το λόγο της υπεβλήθη μήνυση και για κλοπή.

Η συγκεκριμένη κυρία καταζητείται στα όρια του αυτοφώρου για τα ποινικά αδικήματα, τα οποία διέπραξε εις βάρος του κου Θέμη Αδαμαντίδη.

Λόγω της απουσίας του κου Κούγια, στο πλευρό του κου Αδαμαντίδη βρίσκονται δύο συνεργάτες του γραφείου μας και προσπαθούμε, ώστε με τη συνδρομή του κου Εισαγγελέα υπηρεσίας να αφεθεί ελεύθερος, για να συμμετάσχει στη συγκεκριμένη συναυλία, τα εισιτήρια της οποίας έχουν εξαντληθεί».

Φωτογραφία απο: In time

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News