Θέμης Αδαμαντίδης: Συνελήφθη ο τραγουδιστής - Η πρώην σύντροφός του τον κατήγγειλε για ξυλοδαρμό

Life
Θέμης Αδαμαντίδης: Συνελήφθη ο τραγουδιστής - Η πρώην σύντροφός του τον κατήγγειλε για ξυλοδαρμό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι απαντά μέσω του δικηγόρου ο δημοφιλής τραγουδιστής ο οποίος αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα

Στο αστυνομικό τμήμα βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής 1 Ιουλίου 2022, ο  δημοφιλής τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης, ο οποίος συνελήφθη χθες στα πλαίσια του αυτοφώρου, καθώς η πρώην σύντροφός του τον κατήγγειλε για ξυλοδαρμό.

Ο τραγουδιστής κατηγορείται από την καταγγέλλουσα ότι την έβρισε, της τράβηξε τα μαλλιά και την χτύπησε. Μετά την καταγγελία της, κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία και ο τραγουδιστής συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο ΑΤ Αργυρούπολης, όπου πέρασε τη νύχτα στο κρατητήριο.

Στην καταγγελία η γυναίκα αναφέρει χαρακτηριστικά ότι ο Θέμης Αδαμαντίδης έπαιζε τυχερά παιχνίδια μέσα σε πρακτορείο και εκείνη τον περίμενε για δύο ώρες στο αυτοκίνητό τους.

Όταν εκείνη βγήκε από το αμάξι για να μιλήσει στο τηλέφωνο ο τραγουδιστής την είδε μέσα από το κατάστημα και της επιτέθηκε βρίζοντάς την με χυδαίους χαρακτηρισμούς. Την τράβηξε από τα μαλλιά, την χαστούκισε και την κλώτσησε, διότι νόμιζε ότι φλέρταρε με ταξιτζή που βρισκόταν στο σημείο.

Ο κατηγορούμενος αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

//--> //-->

Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος του τραγουδιστή

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Παρασκευής ο δικηγόρος του Θέμη Αδαμαντίδη, Αλέξης Κούγιας ισχυρίζεται ότι η καταγγέλλουσα τον εκβιάζει. Μάλιστα στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο τραγουδιστής έχει υποβάλλει σε βάρος της γυναίκας μήνυση για ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμηση, αλλά και για αυτοδικία κατηγορώντας την ότι έκλεψε από τον τραγουδιστή 7.000 ευρώ. Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Όπως είναι γνωστό, το δικηγορικό μας γραφείο εκπροσωπεί τον κο Θέμη Αδαμαντίδη σε όλες τις νομικές του υποθέσεις.

Σήμερα το απόγευμα μια πρώην σύντροφός του, με την οποία έχει διακόψει τη σχέση του τις προηγούμενες μέρες, γνωρίζοντας ότι σήμερα το βράδυ έχει συναυλία, με σκοπό να τον εκβιάσει, του έκανε μια ανυπόστατη μήνυση, με αποτέλεσμα ο κ. Αδαμαντίδης να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου.

Εις βάρος της συγκεκριμένης κυρίας ο κ. Αδαμαντίδης υπέβαλε μήνυση για ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμηση, αλλά και για αυτοδικία, αφού αυτή δεν του έδινε τα κλειδιά του σπιτιού του και χρησιμοποιώντας τα του έκλεψε 7.000 ευρώ και γι’ αυτό το λόγο της υπεβλήθη μήνυση και για κλοπή.

Η συγκεκριμένη κυρία καταζητείται στα όρια του αυτοφώρου για τα ποινικά αδικήματα, τα οποία διέπραξε εις βάρος του κου Θέμη Αδαμαντίδη.

Λόγω της απουσίας του κου Κούγια, στο πλευρό του κου Αδαμαντίδη βρίσκονται δύο συνεργάτες του γραφείου μας και προσπαθούμε, ώστε με τη συνδρομή του κου Εισαγγελέα υπηρεσίας να αφεθεί ελεύθερος, για να συμμετάσχει στη συγκεκριμένη συναυλία, τα εισιτήρια της οποίας έχουν εξαντληθεί».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News