ΣΥΡΙΖΑ: Ο «υπερπατριώτης» Γεωργιάδης είναι ο μόνος υπεύθυνος για το «TurkAegean»

Ελλάδα
ΣΥΡΙΖΑ: Ο «υπερπατριώτης» Γεωργιάδης είναι ο μόνος υπεύθυνος για το «TurkAegean»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σήμερα, την Πέμπτη 30 Ιουνίου, σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, έριξε «Πυρά» προς τον Άδωνι Γεωργιάδη για το «Turkaegean»

«Ο υποκριτής υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης σήμερα βρίσκεται διπλά εκτεθειμένος», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Μέχρι εχθές ξέραμε ότι κάτω από τη μύτη του παραδόθηκε το «TurkAegean - Τουρκικό Αιγαίο» στην Τουρκία χωρίς να κάνει απολύτως τίποτα. Σήμερα οι υπάλληλοι του Υπουργείου Ανάπτυξης τον καταγγέλλουν ότι όχι μόνο εκείνος έχει την πολιτική ευθύνη, αλλά ότι δεν έδωσε κιόλας καμία οδηγία να ενεργήσουν και να προσπαθήσουν να εμποδίσουν αυτή την εξέλιξη», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σχολιάζοντας πως «ο κ. Γεωργιάδης από «υπερπατριώτης» μας βγήκε ένας ανίκανος και επικίνδυνος υπουργός που άνοιξε τον δρόμο στην Άγκυρα να της παραδοθεί η ονομασία  «TurkAegean - Τουρκικό Αιγαίο»».

«Φτηνός στα πίτουρα κι ακριβός στο αλεύρι, όπως ιστορικά αποδεικνύεται για όλους τους πατριδοκάπηλους», προσθέτει.

«Επειδή όμως ο ίδιος είναι κολλημένος στην καρέκλα του, θα περιμέναμε από τον κ. Μητσοτάκη να πράξει τα δέοντα και να τον αποπέμψει άμεσα από την κυβέρνηση. Όμως ο κ. Μητσοτάκης δέσμιος του κ. Γεωργιάδη, του βάζει πλάτη γιατί τον φοβάται και μετακυλίει κι αυτός τις ευθύνες στους υπαλλήλους», συνεχίζει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και καταλήγει:

«Αναλαμβάνει έτσι και ο ίδιος την πολιτική ευθύνη των χειρισμών τού υπουργού Ανάπτυξης, του φιάσκου που ακολούθησε και των συνεπειών του».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

(Φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News