Πάτρα: «Κόλαφος» για την Ρούλα Πισπιρίγκου το πόρισμα της ψυχολόγου (βίντεο)

Ελλάδα
Πάτρα: «Κόλαφος» για την Ρούλα Πισπιρίγκου το πόρισμα της ψυχολόγου (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η έκθεση αναφέρει πως η κατηγορούμενη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας αντιλαμβανόταν τα παιδιά της ως «μια ναρκισσιστική προέκταση της, που καλούνταν να εκπροσωπήσουν της δικές της επιθυμίες»

Η έκθεση αναφέρει πως η κατηγορούμενη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας αντιλαμβανόταν τα παιδιά της ως «μια ναρκισσιστική προέκταση της, που καλούνταν να εκπροσωπήσουν της δικές της επιθυμίες».

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, στις 54 σελίδες της ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, η ψυχολόγος που όρισε η ανακρίτρια σημειώνει πως η 33χρονη κατηγορούμενη στερείται ουσιαστικού συναισθήματος και η αφήγησή της δεν είναι αληθής.

Όσο για την Τζωρτζίνα, διαπίστωσε πως μέσα από τις ζωγραφιές της εκφραζόταν ο φόβος της να μην πεθάνει όπως οι άλλες δύο αδερφές της.

Η ψυχολόγος συνέλλεξε στοιχεία για την πραγματογνωμοσύνη από τις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας αλλά και τις συνομιλίες με τους δασκάλους της.

Επίσης μίλησε με την Ρούλα Πισπιρίγκου στις φυλακές Κορυδαλλού και τον Μάνο Δασκαλάκη. Για την Ρούλα Πισπιρίγκου η ψυχολόγος σημειώνει πως έχει αντιφάσεις και στερείται συναισθήματος, ενώ η αφήγησή της φαίνεται να μην είναι αληθής. Μάλιστα, επισημαίνεται ότι οι σκέψεις της γυρνούν συνέχεια γύρω από τον Μάνο Δασκαλάκη κατασκευάζοντας αντιζηλίες.

//--> //-->

Φωτογραφία αρχείου ΙΝΤΙΜΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News