Θεσσαλονίκη: Μητέρα και γιος έδωσαν τέλος στη ζωή τους - Έπεσαν με το αυτοκίνητο στη θάλασσα (βίντεο)

Ελλάδα
Θεσσαλονίκη: Μητέρα και γιος έδωσαν τέλος στη ζωή τους - Έπεσαν με το αυτοκίνητο στη θάλασσα (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια τραγική ιστορία αποκαλύπτεται πίσω από την πτώση του ΙΧ στη θάλασσα της Θεσσαλονίκης - Σύμφωνα με πληροφορίες τα άτομα ήταν δεμένα με χειροπέδες μεταξύ τους, ενώ είχαν δεθεί με χειροπέδες και στο τιμόνι του αυτοκινήτου

Μια τραγική ιστορία αποκαλύπτεται πίσω από την πτώση του ΙΧ στη θάλασσα της Θεσσαλονίκης, αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι σοροί των ανθρώπων ανήκουν σε μια 72χρονη γυναίκα και στον 50χρονο γιο της.

Πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας thestival.gr αναφέρουν πως τα άτομα ήταν δεμένα με χειροπέδες μεταξύ τους, ενώ είχαν δεθεί με χειροπέδες και στο τιμόνι του αυτοκινήτου. Επιπλέον, φαίνεται πως είχαν δέσει επάνω τους σακιά με άμμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, πριν από δύο χρόνια ο αδερφός του 50χρονου και γιος της γυναίκας είχε δώσει τέλος στη ζωή του. Σε σύντομο χρονικό διάστημα από το τραγικό συμβάν, ο πατέρας της οικογένειας έφυγε από τη ζωή, μη μπορώντας να πιστέψει τι είχε συμβεί στην οικογένειά του.

Σήμερα όπως όλα δείχνουν μητέρα και γιος αποφάσισαν να γράψουν τον επίλογο της οικογενειακής αυτής τραγωδίας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης, οι σοροί των δύο ατόμων δεν φέρουν ίχνη πάλης.

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 14.00 και αυτόπτες μάρτυρες είδαν το αυτοκίνητο να παίρνει φόρα και να καταλήγει στον πάτο της θάλασσας. «Είδα ένα αμάξι να πηγαίνει προς τη θάλασσα αλλά δεν περίμενα να πέσει», αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας στο ThessToday.gr, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του. «Μάλλον εδώ βάλανε χειροπέδες. Πήραν φόρα για να πέσουν. Πάτησαν δηλαδή γκάζι. Τους είδα από μακριά».

Φωτογραφία αρχείου ΙΝΤΙΜΕ 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News