Ραφήνα: Χειροπέδες σε δυο 24χρονους για την δολοφονία 42χρονου

Ελλάδα
Ραφήνα: Χειροπέδες σε δυο 24χρονους για την δολοφονία 42χρονου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, σε σχετική ανάρτησή του στο twitter, σημειώνει: «Η Ελληνική Αστυνομία απέδειξε άλλη μια φορά ότι δρα αποτελεσματικά με τη σύλληψη των δύο δολοφόνων του 42χρονου, στη Ραφήνα»

Δύο 24χρονοι, ένας Ελληνας και ένας αλλοδαπός, συνελήφθησαν σήμερα το πρωί, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, κατηγορούμενοι για τη δολοφονία 42χρονου, τα ξημερώματα της Κυριακής, 26 Ιουνίου, έξω από νυχτερινό κέντρο στην περιοχή της Ραφήνας.

Παράλληλα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, σε σχετική ανάρτησή του στο twitter, σημειώνει: «Η Ελληνική Αστυνομία απέδειξε άλλη μια φορά ότι δρα αποτελεσματικά με την σύλληψη δύο υπόπτων για την δολοφονία του 42χρονου στην Ραφήνα».

Υπενθυμίζεται ότι ο 42χρονος ξυλοκοπήθηκε άγρια, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου κατέληξε λίγες ώρες αργότερα.

Όπως έχει γίνει γνωστό, όλα ξεκίνησαν από μια απλή παρεξήγηση, η οποία δυστυχώς έφτασε στο τραγικό σημείο να χάσει ένας άνθρωπος τη ζωή του.

Σε βίντεο ντοκουμέντο καταγράφεται η άφιξη του περιπολικού στο σημείο που έγινε το μοιραίο περιστατικό που στοίχισε τη ζωή στον 42χρονο.

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News