Πάτρα - Δασκαλάκης: Σκέφτεται να ζητήσει αποζημίωση – Ποιές οι κρυφές σκέψεις του

Ελλάδα
Πάτρα - Δασκαλάκης: Σκέφτεται να ζητήσει αποζημίωση – Ποιές οι κρυφές σκέψεις του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 30χρονος, σκέφτεται να ζητήσει αποζημίωση απο το Δημόσιο ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ

Αποζημίωση από το Δημόσιο ύψους  εκατομμυρίου ευρώ!

Αυτή, φαίνεται να είναι η κρυφή σκέψη του 30χρονου Μάνου Δασκαλάκη, ενός απο τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στην υπόθεση της Πατρας και τον θάνατο τριών μικρών παιδιών που συγκλόνισε το πανελλήνιο. 

Συγκεκριμένα, πληροφορίες θέλουν τον Δασκαλάκη να σκέφτεται να ζητήσει την αποζημίωση αυτή, απο το Δημόσιο. 

Τι λέει ο Δικηγόρος του 

Την πληροφορία, έρχεται να διαψεύσει ο δικηγόρος του Δασκαλάκη, σημειώνοντας ότι θα περιμένουν πρώτα να δουν τις νέες διώξεις και το που βασίζεται το τελευταίο πόρισμα των ιατροδικαστών για να κρίνουν ποιές θα είναι οι επόμενες κινήσεις τους.

«Το νέο πόρισμα δεν διορθώνει αυτό που έχει γίνει. Ο Μάνος Δασκαλάκης λόγω λανθασμένων εκτιμήσεων και πορισμάτων επίσημων φορέων του κράτους, όπως είναι η ιατροδικαστική υπηρεσία, έχασε παιδιά, τον θάνατο των οποίων θα μπορούσε να προλάβει αν είχαν κάνει σωστά τη δουλειά τους. Για να δούμε τι θα κάνουν, όταν θα τους ζητά αποζημίωση 1 εκατομμύριο ευρώ…»

«Δεν μιλάω σε κανένα»

Ο ίδιος ο Μάνος Δασκαλάκης ανέφερε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ»: «Δεν μιλάω σε κανέναν. Δεν υπάρχει λόγος να απολογηθώ σε κανέναν και εκεί που πρέπει να μιλήσω, έχω μιλήσει. Τα έχω πει μια φορά στην Αγγελική Νικολούλη και τα έχω πει όλα. Δεν καταλαβαίνω αυτό το “κάτι πρέπει να πεις” που ακούω συνέχεια. Δεν έχω ανάγκη να ακουστώ αυτή τη στιγμή. Όταν θέλω θα το κάνω. Ξέρω το πώς…»

Ο Μάνος Δασκαλάκης χωρίς εργασία και με μόνο στήριγμα τους γονείς του, περιμένει να λάβει το πόρισμα των ιατροδικαστών για Μαλένα και Ίριδα επίσημα στα χέρια του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, θέλει να το μελετήσει και εν συνεχεία να τοποθετηθεί δημοσίως. 

Φωτογραφία: In time

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News