Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 53χρονο

Ελλάδα
Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 53χρονο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 53χρονος ομολόγησε την πράξη του, παραπέμφθηκε σε ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί

Ενώπιον του ανακριτή οδηγήθηκε ο 53χρονος το πρωί του Σαββάτου 25 Ιουνίου, ο οποίος το βράδυ της Πέμπτης 23 Ιουνίου σκότωσε την 46χρονη σύζυγό του στο Κουκάκι. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Επιπλέον είναι αντιμέτωπος και με τα αδικήματα της οπλοχρησίας και της απειλής εις βάρος της συζύγου, καθώς σύμφωνα με μαρτυρικές καταθέσεις είχε απειλήσει τη γυναίκα και στο παρελθόν. Μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης, ο 53χρονος ομολόγησε την πράξη του, παραπέμφθηκε σε ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

«Συνελήφθη 55χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία της 46χρονης συζύγου του. Από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής εξιχνιάστηκε ανθρωποκτονία που τελέστηκε πρώτες πρωινές ώρες της 24ης Ιουνίου 2022 στο Κουκάκι σε βάρος 46χρονης ημεδαπής.

Για την υπόθεση συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ο 55χρονος σύζυγος της ημεδαπής, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με πρόθεση και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων. Ως μέσο τέλεσης του εγκλήματος κατασχέθηκε μαχαίρι κουζίνας, το οποίο θα αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή».

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος

Όλο και περισσότερες πληροφορίες για την σχέση του ζευγαριού έρχονται στο φως. Τους τελευταίους μήνες η κατάσταση ήταν εκρηκτική. «Τσακωνόμασταν. Πριν λίγο καιρό έφυγα από το σπίτι και νοίκιασα άλλο διαμέρισμα στην περιοχή. Τις τελευταίες ημέρες προσπαθήσαμε να τα ξαναβρούμε. Επέστρεψα σπίτι χωρίς να ξενοικιάσω το άλλο. Όμως όλα πήγαν στραβά. Είχα βγει νωρίτερα έξω, ήπια και επέστρεψα στο σπίτι. Τσακωθήκαμε για άλλη μια φορά, άρπαξα το μαχαίρι και τη σκότωσα» αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του 53χρονου στους αστυνομικούς, τη στιγμή που τον οδηγούσαν στο νοσοκομείο.

Η 46χρονη φέρεται να μαχαιρώθηκε δύο φορές, μία στο στήθος και μία στην πλάτη, από τον σύζυγό της, ο οποίος αμέσως μετά πήρε το άψυχο σώμα της γυναίκας του, το τύλιξε σε μια κουρτίνα και το άφησε στο σαλόνι. Μάλιστα, το τέλος της 46χρονης ήρθε βασανιστικά, καθώς βασανίστηκε και ξυλοκοπήθηκε πριν αφήσει την τελευταία της πνοή.

Φωτογραφία αρχείου ΙΝ ΤΙΜΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News