«Είναι κρίμα να πας κι εσύ στη φυλακή» - Τι είπε ο Κατερινόπουλος στην Πισπιρίγκου

Ελλάδα
«Είναι κρίμα να πας κι εσύ στη φυλακή» - Τι είπε ο Κατερινόπουλος στην Πισπιρίγκου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος, περνά το δικό του μήνυμα προς τη Δήμητρα Πισπιρίγκου. Στο οποίο, θεωρεί πως η υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, θα έχει πολύ δρόμο ακόμα

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος, περνά το δικό του μήνυμα προς τη Δήμητρα Πισπιρίγκου. Στο οποίο, θεωρεί πως η υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, θα έχει πολύ δρόμο ακόμα. Με βάση τον ταξίαρχο ε.α. της ΕΛΑΣ, θα κληθεί ένα ακόμη επιπρόσθετο άτομο, για επιπλέον συμπληρωματική κατάθεση, ενώ υποστηρίζει, πως ενδέχεται να αποκρύπτονται γεγονότα και στοιχεία κλειδιά.

Όμως, η παρέμβασή του ταξίαρχου ε.α. της ΕΛΑΣ, έρχεται σε μία περίοδο που αναμένονται νέες διώξεις για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας. Καθώς, η Ρούλα Πισπιρίγκου παραμένει στη φυλακή και ο Μάνος Δασκαλάκης έδωσε κατάθεση την περασμένη εβδομάδα. Επιπροσθέτως, η Δήμητρα Πισπιρίγκου, σε κατάθεσή της στη ΓΑΔΑ, υποστήριξε ότι, υπάρχει μόνο μισή πιθανότητα στο εκατομμύριο να είναι ένοχη η αδερφή της, Ρούλα Πισπιρίγκου, για τους θανάτους των τριών κοριτσιών.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον κ. Κατερινόπουλο, το τμήμα Ανθρωποκτονιών ενδέχεται να της ζητήσει νέα κατάθεση, καθώς πολλά ερωτήματα περιμένουν απάντηση.

«Κάθε πότε ξυπνά ένα μωρό στην ηλικία που ήταν η Ίριδα; Κάθε πότε πάει μια μητέρα που έχει μωρό να κοιτάξει αν είναι καλά το μωρό της; Το αφήνει 12 ώρες να κοιμάται και δεν πάει να δει αν του έχει συμβεί κάτι;», αναρωτήθηκε.

//--> //-->

«Είναι κρίμα να μπει στη φυλακή»

Ο κ. Κατερινόπουλος απηύθυνε έκκληση στην αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου να προσπαθήσει να θυμηθεί τι ακριβώς συνέβη το πρωί που η μόλις έξι μηνών Ίριδα βρέθηκε νεκρή, προειδοποιώντας ότι κινδυνεύει.

«Είναι ένα νέο παιδί. Καλό είναι να σκεφτεί και να πει τα πάντα αν θυμηθεί κάτι. Είναι κρίμα να μπει στη φυλακή. Αν θέλει να καλύψει την αλήθεια θα βρει τον μπελά της», είπε, αφήνοντας να εννοηθεί ότι μπορεί να έπεσε θύμα εξαπάτησης από την αδελφή της.

Τι απαντά η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου, έδωσε τη δική της απάντηση στο Star, στα ερωτήματα που ειπώθηκαν. Όπως είπε, την περίοδο που πέθανε η Ίριδα, λόγω κορωνοϊού είχε τεθεί σε αναστολή εργασίας και μπορούσε να περνά περισσότερο χρόνο με την αδελφή της. Το βράδυ του μεγάλου καβγά της Ρούλας με τον Μάνο κοιμήθηκε στο σπίτι τους, επειδή της το ζήτησε η Τζωρτζίνα, που της είχε αδυναμία.

Υποστήριξε επιπλέον, ότι μετά τον θάνατο της Μαλένας έμενε αρκετές φορές στο σπίτι της αδελφής της τα βράδια, κυρίως όταν ο Μάνος Δασκαλάκης εργαζόταν το βράδυ και αργούσε να επιστρέψει. Μέσα στον μήνα μπορεί να κοιμόταν εκεί δύο με τρεις φορές, ενώ όποτε πήγαινε στην Πάτρα για δουλειές περνούσε πάντα από το σπίτι της αδελφής της για να δει τα παιδιά και να φάνε όλοι μαζί.

Όσον αφορά στο αν έδωσε άλλοθι στην αδελφή της, είπε πως είπε μόνο την αλήθεια και μόνο όσα γνώριζε, ενώ για τις σχέσεις της με τον Μάνο αποκάλυψε πως τις είχε διακόψει η ίδια μετά από την πρώτη ανακοπή που έπαθε η Τζωρτζίνα για λόγο, τον οποίο δεν αποκάλυψε, αλλά έχει καταθέσει στην ασφάλεια.

(Φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News