Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: Σε διάσταση ήταν το ζευγάρι - Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος

Ελλάδα
Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: Σε διάσταση ήταν το ζευγάρι - Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Με την Κατερίνα τσακωνόμασταν. Πριν λίγο καιρό έφυγα από το σπίτι και νοίκιασα άλλο διαμέρισμα στην περιοχή. Τις τελευταίες ημέρες προσπαθήσαμε να τα ξαναβρούμε» δήλωσε μεταξύ άλλων ο καθ' ομολογίας δράστης

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο, μετά τη νέα γυναικοκτονία που έλαβε χώρα στο Κουκάκι τα ξημερώματα της Παρασκευής 24 Ιουνίου, την στιγμή που όλο και περισσότερες πληροφορίες για την σχέση του ζευγαριού έρχονται στο φως.

Τους τελευταίους μήνες η κατάσταση ήταν εκρηκτική. «Τσακωνόμασταν. Πριν λίγο καιρό έφυγα από το σπίτι και νοίκιασα άλλο διαμέρισμα στην περιοχή. Τις τελευταίες ημέρες προσπαθήσαμε να τα ξαναβρούμε. Επέστρεψα σπίτι χωρίς να ξενοικιάσω το άλλο. Όμως όλα πήγαν στραβά. Είχα βγει νωρίτερα έξω, ήπια και επέστρεψα στο σπίτι. Τσακωθήκαμε για άλλη μια φορά, άρπαξα το μαχαίρι και τη σκότωσα» αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του 53χρονου στους αστυνομικούς, τη στιγμή που τον οδηγούσαν στο νοσοκομείο.

//--> //-->

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 46χρονη μαχαιρώθηκε δύο φορές, μία στο στήθος και μία στην πλάτη, από τον σύζυγό της, ο οποίος αμέσως μετά πήρε το άψυχο σώμα της γυναίκας του, το τύλιξε σε μια κουρτίνα και το άφησε στο σαλόνι. Μάλιστα, ο 53χρονος αφού μαχαίρωσε τη γυναίκα του προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του, κόβοντας τις φλέβες του.

//--> //-->

Όμως, δεν κατάφερε και έτσι μπήκε στο αυτοκίνητο, κατευθύνθηκε προς το παραλιακό μέτωπο της Αττικής, την Παλαιά Φώκαια και βούτηξε στη θάλασσα για να βάλει τέλος στη ζωή του. Εκεί τον είδαν περαστικοί, ειδοποίησαν αμέσως την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ και έτσι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΚΑΤ φρουρούμενος, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως δεν είναι σοβαρά και γι' αυτό αναμένεται να λάβει σύντομα εξιτήριο και να συλληφθεί.

Φωτογραφία αρχείου ΙΝ ΤΙΜΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News