Παναγιωτόπουλος: Άνοιξε πάλι το μπαρ στην Αλόννησο λόγο χρέους

Ελλάδα
Παναγιωτόπουλος: Άνοιξε πάλι το μπαρ στην Αλόννησο λόγο χρέους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο γνωστός μουσικός παραγωγός Στάθης Παναγιωτόπουλος, αποφάσισε να ανοίξει και πάλι το μπαρ του στο νησί των Σποράδων, στην Αλλόνησο

Ο γνωστός μουσικός παραγωγός, Στάθης Παναγιωτόπουλος, αποφάσισε να ανοίξει και πάλι το μπαρ του στο νησί των Σποράδων, στην Αλλόνησο. Λόγο των πολλών εξελίξεων της υπόθεσής του. Πιο αναλυτικά, ο κ. Παναγιωτόπουλος, δέχτηκε καταγγελίες για Revenge Porn, συλλήφθηκε και έπειτα ακολούθησε η δίκη του. Έτσι, ανέφερε σε ρεπορτάζ που μετέδωσε ο Alpha, ότι άνοιξε ξανά το μπαρ του, πριν από τέσσερις μέρες.

Επίσης, όπως τονίζεται στο ρεπορτάζ, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, δεν είχε άλλη επιλογή από το να ανοίξει ξανά το κατάστημά του καθώς τα χρέη του «τρέχουν» και πιέζουν για έσοδα. Ωστόσο, ο μουσικός παραγωγός φροντίζει να περνά απαρατήρητος στο νησί και να κρατά χαμηλό προφίλ, ενώ στο πλευρό του βρίσκεται η γυναίκα του, που τον στήριξε εξ αρχής.

Είναι αξιοσημείωτο, πως ο 58χρονος παρουσιαστής είχε καταδικασθεί τον περασμένο Φεβρουάριο από το Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για ανάλογη διαρροή «ροζ» βίντεο (η πρώτη από τις τρεις υποθέσεις που πήραν το δρόμο της Δικαιοσύνης)με αποτέλεσμα να καταδικασθεί σε φυλάκιση 5 ετών. Όμως, λόγο της παραπάνω απόφασης, είχε ασκηθεί έφεση από εισαγγελέα, επειδή, κατά τη γνώμη του η υπόθεση θα έπρεπε να αναβαθμιστεί σε κακούργημα και άρα να παραπεμφθεί σε ανώτερο δικαστήριο, όπως και συνέβη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News