Σύγκρουση ταχύπλοων στην Ανάβυσσο - Έτσι έγινε το ατύχημα

Ελλάδα
Σύγκρουση ταχύπλοων στην Ανάβυσσο - Έτσι έγινε το ατύχημα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για το «Γάμος αλά ελληνικά 3» της Ελληνοαμερικανίδας Νία Βαρντάλος, σημειώθηκε ένα σοβαρό ατύχημα όταν δύο σκάφη με ηθοποιούς και τεχνικούς συγκρούστηκαν

Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Παρασκευής 24 Ιουνίου, στη θαλάσσια περιοχή της Παλαιάς Φώκαιας κοντά στην Ανάβυσσο. Δύο ταχύπλοα τα οποία συμμετείχαν σε γυρίσματα της ταινίας «Γάμος αλά ελληνικά 3», συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα το ένα να αναποδογυρίσει και όλοι οι επιβαίνοντες να βρεθούν στη θάλασσα.

Συγκεκριμένα, τα δύο ταχύπλοα, στα οποία επέβαιναν 16 άτομα, όλοι ηθοποιοί, κομπάρσοι ή τεχνικοί που συμμετέχουν στην ταινία της Νία Βαρντάλος, προβλεπόταν να αναπτύξουν κάποια στιγμή ταχύτητα και να διασταυρωθούν οι πορείες τους. Κάτι όμως φαίνεται πως πήγε στραβά, καθώς οι οδηγοί δεν υπολόγισαν σωστά τις πορείες τους με αποτέλεσμα τα δύο σκάφη να συγκρουστούν.

Η σύγκρουση των δύο ταχύπλοων είχε ως αποτέλεσμα ένας από τους οχτώ επιβαίνοντες τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε σε εφημερεύον νοσοκομείο για να αντιμετωπιστούν τα τραύματά του. Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν, αλλά για προληπτικούς λόγους, και οι άλλοι επτά επιβάτες του ενός ταχύπλοου που βρέθηκαν στη θάλασσα με τους περισσότερους να είναι σοκαρισμένοι από τη σύγκρουση.

Στο δεύτερο ταχύπλοο επέβαιναν επίσης οχτώ άτομα τα οποία δεν έπαθαν το παραμικρό.

//--> //-->

(φωτογραφία αρχείου Unsplash)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News