Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: «Σκότωσα τη μητέρα σου» είπε στον γιο του ο 53χρονος

Ελλάδα
Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: «Σκότωσα τη μητέρα σου» είπε στον γιο του ο 53χρονος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ζευγάρι, φαίνεται ότι λογομάχησε, με τον 53χρονο να μαχαιρώνει πολλαπλά την σύζυγό του και να τρέπεται σε φυγή

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Κουκάκι, μετά την άγρια δολοφονία μιας 46χρονη γυναίκα,  από τον σύζυγο της, τα ξημερώματα της Παρασκευής 24 Ιουνίου.

Το ζευγάρι, φαίνεται ότι λογομάχησε, με τον 53χρονο να μαχαιρώνει πολλαπλά την σύζυγό του και να τρέπεται σε φυγή. Στη συνέχεια, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 53χρονος κάλεσε στο τηλέφωνο τον γιο του που είχε βγει με φίλους του δια διασκέδαση και φέρεται να του είπε «σκότωσα τη μητέρα σου». Ο 24χρονος έφτασε στο σπίτι όπου βρήκε τη μητέρα του τυλιγμένη με ένα πανί και χτυπημένη από μαχαίρι πολλές φορές με μαχαίρι σε διάφορα σημεία του σώματος της.

//--> //-->

Τι είπε στην κατάθεση του ο καθ' ομολογίαν δράστης

«Ήπια κάτι μπύρες το βράδυ… γύρισα σπίτι κ η γυναίκα μου είχε ετοιμάσει βαλίτσες να φύγει… και την χτύπησα…» φέρεται να είπε ο καθ' ομολογίαν δράστης κατά τη σύλληψή του είπε στους αστυνομικούς.

//--> //-->

Ο 53χρονος μετά τη δολοφονία της συζύγου του πήρε το αυτοκίνητο του και καθώς κινούνταν στη λεωφόρο Αθηνών - Σουνίου στο ύψος της παραλίας Θυμάρι έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε βράχια. Τον 53χρονο παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Φωτογραφία αρχείου ΙΝ ΤΙΜΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News