Πτήση «θρίλερ» για τον Κώστα Καραμανλή: Κεραυνός χτύπησε το αεροπλάνο

Ελλάδα
Πτήση «θρίλερ» για τον Κώστα Καραμανλή: Κεραυνός χτύπησε το αεροπλάνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έντονη αναστάτωση προκλήθηκε σε πτήση από Αθήνα προς Μυτιλήνη το βράδυ της Πέμπτης 23 Ιουνίου 2022, στην οποία επέβαινε μάλιστα ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής με στελέχη του υπουργείου καθώς και ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου, Ταξιάρχης Βέρρος

Έντονη αναστάτωση προκλήθηκε σε πτήση από Αθήνα προς Μυτιλήνη το βράδυ της Πέμπτης 23 Ιουνίου 2022, στην οποία επέβαινε μάλιστα ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής με στελέχη του υπουργείου καθώς και ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου, Ταξιάρχης Βέρρος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου στις 10 το βράδυ και ενώ το αεροπλάνο ήταν στο μέσον περίπου της διαδρομής χτυπήθηκε από κεραυνό. Μετά από κάποια δευτερόλεπτα με έντονο «τρέμουλο» το αεροπλάνο συνέχισε κανονικά την πτήση και προσγειώθηκε στη Μυτιλήνη περίπου στις 10:20.

Ο Κώστας Καραμανλής βρίσκεται στη Μυτιλήνη και έλαβε μέρος σήμερα σε σύσκεψη στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου, με τη συμμετοχή του περιφερειάρχη, των δημάρχων και εκπροσώπων παραγωγικών φορέων του νησιού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News