Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: 53χρονος σκότωσε με πολλαπλές μαχαιριές τη σύζυγό του και διέφυγε

Ελλάδα
Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: 53χρονος σκότωσε με πολλαπλές μαχαιριές τη σύζυγό του και διέφυγε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη σορό της άτυχης 46χρονης εντόπισε ο γιος του ζευγαριού μέσα σε μια λίμνη αίματος

Μια ακόμη γυναικοκτονία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής 24 Ιουνίου στη χώρα μας. Πρόκειται για μια 46χρονη γυναίκα η οποία έπεσε θύμα δολοφονίας από τον ίδιο της τον σύζυγο 53 ετών

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το περιστατικό φαίνεται να σημειώθηκε στις 02:00 τα ξημερώματα στο διαμέρισμα που διέμεναν στην οδό Ματρόζου και στη συνέχεια ο 53χρονος τράπηκε σε φυγή.

Το ζευγάρι, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, φαίνεται ότι λογομάχησε, με τον 53χρονο να μαχαιρώνει πολλαπλά την σύζυγό του.

Λίγη ώρα αργότερα ο 24χρονος γιος του ζευγαριού εντόπισε την μητέρα του μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο γιος της οικογένειας κάλεσε το ΕΚΑΒ ζητώντας βοήθεια. Στο σημείο έφτασε και η αστυνομία που βρήκε νεκρή τη γυναίκα και να τραυματισμένη θανάσιμα από μαχαίρι, το οποίο όπως αναφέρθηκε ήταν κουζινομάχαιρο και έχει εντοπιστεί.

Με βάση όσα έχουν γίνει γνωστά, ο πατέρας της οικογένειας φέρεται να ήταν στο σπίτι την ώρα της δολοφονίας ενώ ο γιος που ήταν εκείνος που κάλεσε το ασθενοφόρο είναι ανήλικος. Οι Αρχές ερευνούν το περιστατικό, με τον ιατροδικαστή να έχει αποχωρήσει από το σημείο. Εικάζεται πως η άτυχη γυναίκα ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας, ενώ το περιστατικό είναι υπό διερεύνηση.

Ο 53χρονος μετά τη δολοφονία της συζύγου του πήρε το αυτοκίνητο του και καθώς κινούνταν στη λεωφόρο Αθηνών - Σουνίου στο ύψος της παραλίας Θυμάρι έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε βράχια. Τον 53χρονο παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

//--> //-->

(φωτογραφία αρχείου Intime)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News