Λάρισα: «Ήταν σαν αγρίμι» δήλωσε η θεία της 51χρονης που ζούσε επί χρόνια απομονωμένη

Ελλάδα
Λάρισα: «Ήταν σαν αγρίμι» δήλωσε η θεία της 51χρονης που ζούσε επί χρόνια απομονωμένη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Τρεις φορές ήρθε η Αστυνομία για άλλο πράγμα και τους εξηγήσαμε τι συμβαίνει πάνω, ότι το παιδί ήταν κλεισμένο, όλα τα χρόνια τρέχω και ενδιαφέρομαι», υπογραμμίζει η θεία

Συγκλονίζει η υπόθεση στην Λάρισα, για μια 51χρονη η οποία ζούσε απομονωμένη στο σπίτι της από την ηλικία των 9 ετών. Η θεία της 51χρονης, αναφέρθηκε στο οικογενειακό δράμα που αποκαλύφθηκε τα προηγούμενα 24ωρα. Η κατάσταση που βίωνε για δεκαετίες ήταν ασύλληπτες, με την 51χρονη να «μιλά μόνο τη δική της γλώσσα» και να συμπεριφέρεται σαν «ένα παιδί φοβισμένο, ένα αγρίμι αν το βγάζαν έξω θα ήταν όλα καλά», δηλώνει η θεία της 51χρονης.

//--> //-->

«Δεν το άφηνε, ήξερε μόνο τη γλώσσα τη δική της, όσοι της λέγανε να το βγάλει έξω τους μισούσε. Το αγαπούσε το παιδί, πάρα πολύ το αγαπούσε, έλεγε ότι φοβάται να βγει έξω. Χθες όμως που ξεκίνησαν να πάνε στην κηδεία βγαίνω έξω και λέω "κορίτσι μου ας μη μιλάς, εγώ σε αγαπώ" και έρχεται και με αγκαλιάζει σφιχτά γιατί ένιωσε ότι δεν έχει κανέναν, όπως τώρα φύγανε χθες το βράδυ τα ανίψια που τη φέρανε εδώ και είναι κλειδωμένη μέσα από χθες το βράδυ», περιγράφει η θεία. «Αδιαφορία, τρεις φορές ήρθε η Αστυνομία για άλλο πράγμα και τους εξηγήσαμε τι συμβαίνει πάνω, ότι το παιδί ήταν κλεισμένο, όλα τα χρόνια τρέχω και ενδιαφέρομαι», υπογραμμίζει η θεία.

«Για πολλά χρόνια την κρατούσε μέσα και δεν μπορούσε να βγει. Είναι συνολικό θέμα της κοινωνίας, της ενημέρωσης που έχει ο κόσμος, πρέπει να μην φοβόμαστε και να κρύβουμε πράγματα και να μην κρίνεται ο κόσμος. Μπορεί και η ίδια να ένιωθε άσχημα να το κοινοποιήσει, αν είχε κάποιο πρόβλημα η κόρη της και την κρατούσε μέσα και το θέμα τώρα είναι η κοπέλα που έμεινε πώς θα συνεχίσει τη ζωή της; Να βοηθηθεί τουλάχιστον από το κράτος» δηλώνει γείτονας. Η 51χρονη παραμένει στο σπίτι της και οι κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου έχουν αναλάβει να την φροντίσουν από δω και πέρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News