Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Η φωτογραφία της Μαλένας λίγο πριν δολοφονηθεί

Ελλάδα
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Η φωτογραφία της Μαλένας λίγο πριν δολοφονηθεί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίγες ώρες πριν το παιδί δολοφονηθεί ήταν ευδιάθετο και είχε ζητήσει να φάει σουβλάκι

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα μετά το ιατροδικαστικό πόρισμα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Ένα νέο ντοκουμέντο έφερε στο φως της δημοσιότητας ρεπορτάζ της εκπομπής ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», καθώς ανάσυρε μια ανάρτηση της Ρούλας Πισπιρίγκου από τα social media, με την άτυχη Μαλένα να βρίσκεται στο κρεβάτι του νοσοκομείου, ελάχιστες ώρες πριν φύγει από τη ζωή.

Η Μαλένα είχε κάνει χημειοθεραπεία και αντιδρούσε καλά, ήταν ευδιάθετη και ετοιμαζόταν να λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο, η κατάσταση της υγείας της ήταν τόσο καλή που ζήτησε να φάει σουβλάκι λίγε ώρες πριν πεθάνει.

Η φωτογραφία, όπως αναφέρει το συνοδευτικό κείμενο που έχει γράψει η Ρούλα Πισπιρίγκου στην ανάρτηση της, έχει τραβηχτεί στις 13 Απριλίου 2019, στις 14:30. «16:40 άκουσα τελευταία φορά την φωνή σου». Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Τάσος Τεργιάκης, σύμφωνα με τη δικογραφία, ο θάνατος της Μαλένας προσδιορίζεται στις 18:05 της ίδιας ημέρας, δηλαδή περίπου 3,5 ώρες αφότου το παιδί εμφανίζεται στη φωτογραφία ευδιάθετο και σε καλή κατάσταση να τρώει το σουβλάκι.

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News