Νεκρά Παιδιά στην Πάτρα: Έφτασε στη ΓΑΔΑ η Δήμητρα Πισπιρίγκου - Μπήκε τρέχοντας από την πίσω πόρτα

Ελλάδα
Νεκρά Παιδιά στην Πάτρα: Έφτασε στη ΓΑΔΑ η Δήμητρα Πισπιρίγκου - Μπήκε τρέχοντας από την πίσω πόρτα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ για να καταθέσει, μετά το πόρισμα των ιατροδικαστών για τους θανάτους της 3,5 ετών Μαλένας και της 6 μηνών Ίριδας

Στα γραφεία της ΓΑΔΑ έφτασε το μεσημέρι της Τρίτης 21 Ιουνίου, η αδερφή τα Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα μαζί με τη μητέρα της για να καταθέσει.

Οι δύο γυναίκες μπήκαν τρέχοντας από την πίσω πόρτα συνοδεία αστυνομικών ενώ μαζί τους ήταν και ο συνήγορος της υπόθεσης Όθωνας Παπαδόπουλος.

Η θεία των τριών παιδιών που πέθαναν στην Πάτρα θα καταθέσει ως μάρτυρας όλα όσα γνωρίζει για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, μετά από το πόρισμα των ιατροδικαστών Ν. Καρακούκη και Νίκου Καλόγρια που κατέληξαν ότι τα δύο παιδιά δολοφονήθηκαν, όταν κάποιος τους προκάλεσε ασφυξία.

//--> //-->

Μαλένα και Ίριδα πέθαναν από ασφυξία

Σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα, ο θάνατος των άλλων δύο κοριτσιών της οικογένεας οφείλεται σε ασφυξία από ανθρώπινο χέρι. Οι δύο ιατροδικαστές, αποφάνθηκαν ότι υπάρχει κοινή αιτία θανάτου και των δύο κοριτσιών.

Και στις δύο περιπτώσεις, σύμφωνα με το newsit.gr τα δύο κορίτσια ηλικίας 3,5 και 6 μηνών πέθαναν εξαιτίας «της φράξης των ανωτέρων αεραγωγών (στόματος και μύτης)» όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά. Το πόρισμα των εκ των κορυφαίων ιατροδικαστών καταλήγει όπως φαίνεται στην ανθρωποκτονία, αφού τόσο η Ίριδα όσο και Μαλένα δεν άφησαν τελικά την τελευταία τους πνοή εξαιτίας κάποια παθολογικής αιτίας.

«Το ότι είναι κοινός ο μηχανισμός θανάτου των δύο παιδιών είναι κάτι που περιμέναμε, καθώς αυτό συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις. Ο δράστης κάνει το ίδιο πράγμα ακριβώς» είπε το πρωί ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, που τόνισε ότι πρέπει να αναμένουμε εξελίξεις μέσα στις επόμενες μέρες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News