Θεσσαλονίκη: «Έπεσε πάνω στο μαχαίρι» υποστηρίζει η 31χρονη που μαχαίρωσε τον σύζυγό της

Ελλάδα
Θεσσαλονίκη: «Έπεσε πάνω στο μαχαίρι» υποστηρίζει η 31χρονη που μαχαίρωσε τον σύζυγό της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με ποινική δίωξη και παράβαση του νόμου περί όπλων κατηγορείτε η 31χρονη, που μαχαίρωσε τον 33χρονο σύζυγό της, στη Θεσσαλονίκη

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με ποινική δίωξη και παράβαση του νόμου περί όπλων κατηγορείτε η 31χρονη, που μαχαίρωσε τον 33χρονο σύζυγό της, στη Θεσσαλονίκη. Η 31χρονη παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή.

Πληροφορίες του makthes.gr αναφέρουν το νεαρό ζευγάρι είχε απασχολήσει τις αρχές ξανά πριν από τρεις περίπου μήνες, όταν η γυναίκα είχε καταθέσει μήνυση για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος του 33χρονου. Η δίκη εκκρεμεί καθώς είχε αναβληθεί δυο φορές.

Ο δικηγόρος του θύματος, μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Ο εντολέας μου δέχτηκε επίθεση από τη σύζυγό του, με άμεσο στόχο τη θανάτωση του. Αυτό προκύπτει και από τον τρόπο της επίθεσης, από το μαχαίρι που χρησιμοποίησε και από το γεγονός ότι τον μαχαίρωσε απευθείας στην καρδιά. Προκύπτει επίσης από μαρτυρικές καταθέσεις, ότι μετά την μαχαίρια συνέχισε να προσπαθεί να τον εξοντώσει, κυριολεκτικά.

Επίσης, προκύπτει ότι από τις συνομιλίες που είχε τις προηγούμενες ώρες, ότι το είχε προσχεδιασμένο. Άρα μιλάμε για μια απόπειρα ανθρωποκτονίας που δεν είναι τετελεσμένη καθαρά από εξωγενείς παράγοντες».

«Έπεσε πάνω στο μαχαίρι»

Από την άλλη πλευρά ο δικηγόρος της 32χρονης, ανέφερε ότι το περιστατικό αποδίδεται σε ατύχημα, καθώς όπως είπε το θύμα έπεσε πάνω στο μαχαίρι που κρατούσε η εντολέας του. «Δεν υπήρχε πρόθεση να του κάνει κακό» ανέφερε σε δηλώσεις του ο δικηγόρος της 31χρονης από τη Βουλγαρία που μαχαίρωσε τον σύζυγό της.

Ο δικηγόρος της 31χρονης, Λάζαρος Μηνασίδης έκανε λόγο για ένα τυχαίο γεγονός.

«Δεν υπήρχε ανθρωποκτόνος πρόθεση. Σε μια στιγμή που βρίσκονταν στο πανηγύρι έγινε το ατύχημα, δεν είχαν διαφορά μεταξύ της», ισχυρίστηκε σύμφωνα με το thestival.

 «Αν έχεις πρόθεση ανθρωποκτόνο δεν το κάνεις μέσα σε πανηγύρι με κόσμο», τόνισε ο κ. Μηνασίδης. Ακόμη, απαντώντας σε ερώτημα γιατί η εντολέας του κρατούσε μαχαίρι ο κ. Μηνασίδης επισήμανε ότι έτρωγαν την συγκεκριμένη στιγμή.

(Φωτογρφία αρχείου Unsplash)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News