Νέα επίθεση Ερντογάν: Η Ελλάδα σχεδόν καθημερινά ληστεύει, ξυλοκοπά και δολοφονεί πρόσφυγες

Ελλάδα
Νέα επίθεση Ερντογάν: Η Ελλάδα σχεδόν καθημερινά ληστεύει, ξυλοκοπά και δολοφονεί πρόσφυγες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του ο Τούρκος πρόεδρος επιτέθηκε και πάλι στην Ελλάδα

Συνεχίζει να επιτίθεται στην Ελλάδα ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγιπ Ερντογάν, μετά τα χθεσινά δημοσιεύματα της κυριακάτικης εφημερίδας “Sabah”, τα οποία αποκάλυψαν τις προθέσεις του να καταγγείλει την Ελλάδα στο ΝΑΤΟ για στρατιωτικοποιημένα νησιά σήμερα Δευτέρα 20 Ιουνίου, κατηγορεί τη χώρα μας και τις ελληνικές Αρχές πως βάλουν κατά των προσφύγων.

Σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του για την Παγκόσμια Κοινοβουλευτική Διάσκεψη για τη μετανάστευση  ανάφερε για την Ελλάδα: «Πρόσφυγες διώκονται, ληστεύονται, ξυλοκοπούνται, ακόμη και δολοφονούνται».

https://twitter.com/anadoluagency/status/1538780478181978112

«Το τελευταίο διάστημα, σχεδόν 30.000 μετανάστες, κυρίως γυναίκες και παιδιά, έχασαν τη ζωή τους στη Μεσόγειο. Το πού βρίσκονται δεκάδες χιλιάδες παιδιά από τη Συρία που κατέφυγαν στην Ευρώπη, από τους οποίους απήχθησαν και η τύχη τους είναι άγνωστη. Σχεδόν καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες της δεινής κατάστασης των προσφύγων που διώχθηκαν, ληστεύτηκαν, ξυλοκοπήθηκαν και δολοφονήθηκαν από τα ελληνικά Σώματα Ασφαλείας. Στην πραγματικότητα, το βάρος της μετανάστευσης και των προσφύγων, χώρες όπως η δική μας, που είναι γειτονικές με περιοχές κρίσης, προσελκύουν, όχι ανεπτυγμένες κοινωνίες που έχουν δυνατή φωνή», δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος.

//--> //-->

Ο χάρτης-πρόκλησης της Τουρκίας για το Αιγαίο:

//--> //-->

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News