Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Σήμερα καταθέτουν οι γονείς της Ρούλας Πισπιρίγκου

Ελλάδα
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Σήμερα καταθέτουν οι γονείς της Ρούλας Πισπιρίγκου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναμένεται το πόρισμα των ιατροδικαστών για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, το οποίο όπως τόνισε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λεων, αναμένεται να είναι αδιαμφισβήτητο και θα ρίξει φως στην υπόθεση

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι έρευνες για το θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα, καθώς σήμερα, Δευτέρα 20 Ιουνίου, αναμένεται να καταθέσουν στη ΓΑΔΑ η μητέρα και ο πατέρας της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Παράλληλα, αναμένεται το πόρισμα των ιατροδικαστών για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, το οποίο όπως τόνισε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λεων, αναμένεται να είναι αδιαμφισβήτητο και θα ρίξει φως στην υπόθεση.

//--> //-->

Έρχεται η κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου, αδελφή της 33χρονης, αναμένεται να καταθέσει το επόμενο διάστημα. Η εκτίμηση είναι πως η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου θα κληθεί αφού προηγουμένως παραδοθεί το πόρισμα των πραγματογνωμόνων ιατροδικαστών Νίκου Καρακούκη και Νίκου Καλόγρηα, το οποίο θεωρείται θέμα χρόνου.

Τι κατάθεσε ο Δασκαλάκης για την Πισπιρίγκου

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Πέμπτη κατέθεσε ο Μάνος Δασκαλάκης στα γραφεία του Ανθρωποκτονιών στη ΓΑΔΑ, όπου κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις που είχαν να κάνουν με τη ζωή του στην Πάτρα, με την Ρούλα Πισπιρίγκου αλλά και με τα τρία αδικοχαμένα παιδιά τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega γύρω από την οκτάωρη κατάθεση του Δασκαλάκη, η σημαντικότερη ερώτηση που του έκαναν οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών φαίνεται ότι ήταν η τελευταία: «Πιστεύετε ότι η σύζυγός σας έχει δολοφονήσει τα τρία παιδιά σας;».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μάνος Δασκαλάκης απάντησε πως κατά τη γνώμη του η Ρούλα Πισπιρίγκου σκότωσε την κόρη τους Τζωρτζίνα ενώ για τα άλλα δύο παιδιά είπε πως δεν έχει στοιχεία, έτσι ώστε να πει με σιγουριά ότι η εν διαστάσει σύζυγός του είναι εκείνη που τα σκότωσε.

Φωτογραφία αρχείου ΙΝ ΤΙΜΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News