Ελλάδα

Μαφιόζικη εκτέλεση στον Γέρακα: Ξεσπά ο πατέρας του θύματος - «Η νύχτα σκότωσε το παιδί μου»

Ο πατέρας του πρατηριούχου βενζίνης που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ στον Γέρακα το Σάββατο ξεσπά, σε ανακοίνωση του

Νεκρός από σφαίρες έπεσε ένας 38χρονος, το πρωί του Σαββάτου 18 Ιουνίου, στο βενζινάδικο του, στο Γέρακα. Ο πατέρας του πρατηριούχου βενζίνης που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ στον Γέρακα το Σάββατο ξεσπά, σε ανακοίνωση του. Καταγγέλλει ότι «η νύχτα» σκότωσε το παιδί του και υποστηρίζει ότι υπάρχουν «βρώμικοι αστυνομικοί» που ξέρουν «ποιοι εκτελούν συμβόλαια θανάτου».

Η ανακοίνωσή του πατέρα:

«Η νύχτα σκότωσε το παιδί μου. Σκότωσαν 38 χρόνων επιχειρηματία από το χώρο των καυσίμων γιατί δεν ενέδωσε στις απειλές τους να πληρώνει προστασία στη νύχτα κ τους μπράβους για τα μαγαζιά του. Οι βρώμικοι Αστυνομικοί ξέρουν ποιοι πληρώνουν συμβόλαια θανάτου κ ποιοι κάνουν κουμάντο στη νύχτα.

Έχουμε κάνει ως οικογένεια συγκεκριμένες καταγγελίες στις αρχές για το πόλεμο που δεχόμασταν. Δεν ήθελαν να υπάρχει επιχειρηματίας καυσίμων Ζκαθαρις, χωρίς να κάνει λαθρεμπόριο, καυσίμων η, να μην είναι υπόδουλος κακοποιών.

Τους τελευταίους τρεις μήνες η οικογένεια κ ο όμιλος έκανε επενδύσεις εκατομμυρίων σε σύμπραξη με εταιρεία κολοσσό του εξωτερικού και αυτό προκάλεσε το φθόνο και τη ζήλια των Λαθρεμπόρων της νύχτας και των α μπράβων. Ενημερώνουμε ως οικογένεια ότι το σκορ δεν θα είναι 26-1 αλλά 25-2 . Να βρεθούν οι δολοφόνοι και οι ηθικοί αυτουργοί που σκότωσαν το Γιώργο μας.

Οι «έμπειροι» αστυνομικοί ξέρουν ποιοι κρύβονται πίσω από κάθε δολοφονία στην Ελλάδα. Ξέρουν ποιοι πως και γιατί έγινε κάθε μαφιόζικο χτύπημα. Ξέρουν κύριοι υπουργοί και αξιωματικοί. Όχι άλλο αίμα από τους στυγνούς δολοφόνους που προέρχονται από το χώρο της νύχτας».

Φωτογραφία αρχείου Unsplash

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια