Πάτρα: Πεπεισμένος ο Δασκαλάκης ότι η Πισπιρίγκου σκότωσε την Τζωρτζίνα (βίντεο)

Ελλάδα
Πάτρα: Πεπεισμένος ο Δασκαλάκης ότι η Πισπιρίγκου σκότωσε την Τζωρτζίνα (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φέρεται να είπε σε ανθρώπους από το στενό του περιβάλλον του περιβάλλον ότι έβγαλε από μέσα του, «όλα όσα τον βασάνιζαν

Μαραθώνια ήταν σήμερα Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022, η κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη στη ΓΑΔΑ.

//--> //-->

Σύμφωνα με τις πληροφιρίες μίλησε για την 33χρονη κατηγορούμενη και εν διαστάσει σύζυγό του, Ρούλα Πισπιρίγκου και για τους θανάτους των τριών παιδιών τους.

Η περιγραφή του, ήταν αναλυτική. Διήρκησε οκτώ ολόκληρες ώρες, ενώ έγινε παρουσία δύο αξιωματικών του Ανθρωποκτονιών. Ο 30χρονος εστίασε περισσότερο στους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας οι οποίοι εξακολουθούν να βρίσκονται στο «μικροσκόπιο» των Αρχών.

Ο Μάνος Δασκαλάκης φέρεται να είπε σε ανθρώπους από το στενό του περιβάλλον του περιβάλλον ότι έβγαλε από μέσα του, «όλα όσα τον βασάνιζαν», σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Mega.

Πεπεισμένος ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου «δολοφόνησε τη Τζωρτζίνα»

Ο Μάνος Δασκαλάκης δήλωσε πεπεισμένος για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας από την 33χρονη πρώην σύζυγό του, αλλά σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν είπε το ίδιο για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας. Ο 30χρονος φέρεται να τόνισε μεταξύ άλλων πως για την ώρα δεν υπάρχουν στοιχεία που να τον κάνουν να πιστεύει ότι η 33χρονη είναι πίσω και από αυτές τις δύο δολοφονίες.

Περιμένει, όπως είπε, το νέο πόρισμα και μίλησε αναλυτικά για τις σκηνές των θανάτων, από τις οποίες ο ίδιος απουσίαζε.

Το ξεκίνημα έγινε με τον θάνατο της Μαλένας. Ο Μάνος Δασκαλάκης επανέλαβε αυτά που είχε δηλώσει σε συνεντεύξεις του, για εκείνο το μοιραίο Σάββατο όταν έμαθε για τον θάνατο του παιδιού του, από το τηλέφωνο.

Από το τηλέφωνο, όπως είπε, ενημερώθηκε και σχεδόν δυο χρόνια μετά, όταν η μόλις έξι μηνών Ίριδα βρέθηκε νεκρή στην κούνια του σπιτιού της. Και τις δύο φορές όπως τόνισε, του είχε τηλεφωνήσει η 33χρονη που είδε τα παιδιά της να πεθαίνουν.

Η συζήτηση για την Τζωρτζίνα δεν κράτησε πολύ. Ο Μάνος Δασκαλάκης τόνισε πως τα στοιχεία που υπάρχουν δεν αμφισβητούνται και δείχνουν την ενοχή της άλλοτε γυναίκας του. Για τη Μαλένα και την Ίριδα όμως, είπε πως όσο δεν ανακοινώνονται τα νέα στοιχεία, ο ίδιος δεν είναι σε θέση να κατηγορήσει κανέναν.

Αντίδραση της οικογένειας Πισπιρίγκου

Πληροφορίες για την κατάθεση που έδωσε ο Μάνος Δασκαλάκης ζήτησε τόσο η 33χρονη κατηγορούμενη όσο και οι στενοί συγγενείς της, που ετοιμάζονται να δώσουν καταθέσεις.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου τονίζει στο Mega πως δεν θέλει να πει το παραμικρό για τον Μάνο Δασκαλάκη και τη στάση του και στέλνει μήνυμα πως η ίδια είναι έτοιμη να καταθέσει όποτε και όπου κληθεί.

Αναμένεται η κατάθεση του πατέρα του Μάνου Δασκαλάκη

Πλέον τη σκυτάλη στη σειρά των καταθέσεων παίρνει ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη που αναμένεται τις επόμενες μέρες να βρεθεί στη ΓΑΔΑ και η μητέρα του, που λόγω προσωπικών προβλημάτων θα δώσει κατάθεση στην Πάτρα.

Κρίσιμες χαρακτηρίζονται οι επόμενες μέρες και από τους δικηγόρους της 33χρονης κατηγορούμενης, με τους ίδιους να τονίζουν πως οι τελικές εξελίξεις «θα δικαιώσουν την πελάτισσά τους».

Φωτογραφία: In time

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News