Ελλάδα

Αλεξανδρούπολη: Συλλήψεις διακινητών σε Έβρο και Ροδόπη

Στη σύλληψη τριών διακινητών οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό τής χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μετανάστες που εισήλθαν παράνομα στη χώρα, προχώρησαν οι Διευθύνσεις Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Ροδόπης

Στη σύλληψη τριών διακινητών οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό τής χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μετανάστες που εισήλθαν παράνομα στη χώρα, προχώρησαν οι Διευθύνσεις Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Ροδόπης.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα διακινητής που μετέφερε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο τέσσερις μετανάστες οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης. Προκειμένου να διαφύγει τη σύλληψη, ο οδηγός ο οποίος στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, συνέχισε την πορεία του οδηγώντας επικίνδυνα για να ακινητοποιηθεί μετά από σύγκρουση σε δέντρα, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός του ιδίου και των επιβαινόντων στο όχημα.

Η δεύτερη σύλληψη διακινητών σημειώθηκε στη Ροδόπη και ειδικότερα στην παλαιά Εθνική Οδό Αλεξανδρούπολης-Σαπών. Οι δύο διακινητές, οι οποίοι επίσης στερούνται άδειας ικανότητας οδήγησης, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης να μεταφέρουν παράνομα στη χώρα με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο επτά μετανάστες.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ κατασχέθηκαν τα δύο οχήματα, κινητά τηλέφωνα και χρήματα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφία αρχείου IN TIME

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια