Χανιά: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της 20χρονης αθλήτριας

Κρήτη
Χανιά: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της 20χρονης αθλήτριας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελέσθηκε σε κλίμα ανείπωτου πόνου η εξόδιος ακολουθία για την 20χρονη αθλήτρια που τόσο ξαφνικά έφυγε από τη ζωή στην Κομοτήνη όπου σπούδαζε

Τελέσθηκε σε κλίμα ανείπωτου πόνου η εξόδιος ακολουθία για την 20χρονη αθλήτρια που τόσο ξαφνικά έφυγε από τη ζωή στην Κομοτηνή όπου σπούδαζε. Η τελετή έγινε στον  ιερό ναό της Αναστάσεως του Κυρίου - Αγίου Σπυρίδωνος Παλαιών Ρουμάτων.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος ήταν εκείνος που προεξήρχε στην εξόδιο ακολουθία.

Τα μεγάλα «γιατί» για τον χαμό της Γεωργίας

Ο ιατροδικαστής, Νίκος Κιφνίδης, ο οποίος διενέργησε την νεκροψία, δήλωσε ότι σε αυτή τη φάση τουλάχιστον, δεν υπήρξε το παραμικρό εύρημα στα ζωτικά της όργανα, τουλάχιστον μακροσκοπικά, που να δικαιολογεί την ανακοπή. Όπως τόνισε στο neakriti.gr, «ήμουν σοκαρισμένος, ένα υγιές κορίτσι, μία νέα κοπέλα, απόλυτα υγιής αθλήτρια, να πεθάνει;»

Εκεί που χρόνια έδινε τη δική της μάχη για να κάνει τα όνειρα της πραγματικότητα και να επιστρέψει στην Κρήτη ως προπονήτρια, η καρδιά της την πρόδωσε… Ανακοπή αγνώστου αιτιολογίας έδειξε η νεκροψία-νεκροτομή, κάνοντας ακόμη πιο αβάσταχτο τον πόνο για τον αιφνίδιο θάνατό της.

Πριν από τρία χρόνια, με μια βαλίτσα γεμάτη όνειρα στο χέρι η Γεωργία και με πυξίδα την αγάπη της για τον αθλητισμό έφτασε στην Κομοτηνή. Ωστοσο, το ταξίδι της ζωής της σταμάτησε βίαια σε ηλικία μόλις 22 ετών με την οικογένεια της και όσους την γνώρισαν να μην μπορούν ακόμη να πιστέψουν πως δεν υπάρχει πια…

Στα Παλαιά Ρούματα των Χανίων , το χωριό της νεαρής αθλήτριας, ο σπαραγμός δεν έχει τέλος

Η νεκροψία-νεκροτομή που διενεργήθηκε από τον προϊστάμενο του ιατροδικαστικού τμήματος Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, παρουσία του πρύτανη του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου και καθηγητή ιατροδικαστικής από την Αλεξανδρούπολη, δεν έριξε φως στην ανείπωτη τραγωδία. Τον επόμενο μήνα αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων που θα διενεργηθούν, σε συνεργασία με το εργαστήριο ιατροδικαστικής και τοξικολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

(Φωτογραφία αρχείου Facebook)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News