Σκληρή απάντηση Ελλήνων βουλευτών σε ανυπόστατους ισχυρισμούς Ακάρ

Ελλάδα
Σκληρή απάντηση Ελλήνων βουλευτών σε ανυπόστατους ισχυρισμούς Ακάρ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας Σπήλιος Λιβανός είπε πως η Τουρκία είναι αυτή που απειλεί την Ελλάδα με πόλεμο, κάνοντας ειδική μνεία στις υπερπτήσεις τουρκικών μαχητικών πάνω ακόμα και από κατοικημένα νησιά

Έντονη και άμεση ήταν η αντίδραση των Ελλήνων βουλευτών σε ανυπόστατους ισχυρισμούς του Τούρκου υπουργού Άμυνας Χουλουσί Ακάρ, κατά τη διάρκεια της συνάντησης της Πολιτικής Επιτροπής της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ και της Ειδικής Ομάδας Μεσογείου και Μέσης Ανατολής, που πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη, σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ.

Ο επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας Σπήλιος Λιβανός είπε πως η Τουρκία είναι αυτή που απειλεί την Ελλάδα με πόλεμο, κάνοντας ειδική μνεία στις υπερπτήσεις τουρκικών μαχητικών πάνω ακόμα και από κατοικημένα νησιά.

Οι Έλληνες βουλευτές κατήγγειλαν πως δεν είναι σε θέση η Τουρκία να ισχυρίζεται πως σέβεται την κυριαρχία εδαφών, από τη στιγμή που έχει εισβάλει στην Κύπρο και πολύ περισσότερο όταν αμφβητεί την κυριαρχία ελληνικών νησιών.

Εξίσου, αυστηρή ήταν η απάντηση για τους ισχυρισμούς του Τούρκου υπουργού Άμυνας περί δήθεν στήριξης της τρομοκρατίας. Σημειώνεται πως από την ελληνική πλευρά συμμετείχαν οι βουλευτές Θεοδώρα Τζάκρη, Μανούσος Βολουδάκης, Σπήλιος Λιβανός και Ανδρέας Λοβέρδος.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

(φωτογραφία AP)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News