Πορτοσάλτε για επίθεση με γκαζάκια: Τα τελευταία 10 χρόνια ζω με συνεχή απειλή (βίντεο)

Ελλάδα
Πορτοσάλτε για επίθεση με γκαζάκια: Τα τελευταία 10 χρόνια ζω με συνεχή απειλή (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μόλις άνοιξα το μπαλκόνι, άκουσα τους γείτονες να μας λένε ότι καιγόμαστε» δήλωσε ο δημοσιογράφος

«Τα τελευταία δέκα χρόνια ζω με συνεχή απειλή» δήλωσε ο Άρης Πορτοσάλτε μετά την επίθεση με γκαζάκια που πραγματοποίησαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Τρίτης 14 Ιουνίου, στην είσοδο της πολυκατοικίας του, στο Χαλάνδρι.

Ειδικότερα, άγνωστοι πραγματοποίησαν επίθεση με γκαζάκια στην είσοδο της πολυκατοικίας που διαμένει ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε, σε περιοχή των βορείων προαστίων. Σύμφωνα μες την ΕΛΑΣ, λίγο μετά τις 3 , σημειώθηκε έκρηξη από αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό, ο οποίος αποτελείτο από τέσσερα γκαζάκια, εκ των οποίων εξερράγησαν τα τρία. Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές στην είσοδο της πολυκατοικίας. Η ΕΛΑΣ διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

«Έχουμε άλλη μία τρομοκρατική ενέργεια αναβαθμισμένη. Τώρα μας έβαλαν φωτιά. Μόλις άνοιξα το μπαλκόνι, άκουσα τους γείτονες να μας λένε ότι καιγόμαστε» δήλωσε ο δημοσιογράφος.

«Δυστυχώς έχουμε τρομοκρατία στην Ελλάδα. Δε μας πρέπει η τρομοκρατία. Έχουμε τη δυνατότητα να εκφραζόμαστε» πρόσθεσε ο ίδιος, ενώ τόνισε ότι είναι «διαρκώς απειλούμενος».

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News