Γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά: «Ο Μπάμπης θα πρέπει να υποφέρει», αναφέρει οργισμένος ο πατέρας της Καρολάιν

Ελλάδα
Γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά: «Ο Μπάμπης θα πρέπει να υποφέρει», αναφέρει οργισμένος ο πατέρας της Καρολάιν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πατέρας της 20χρονης Ντέιβιντ Κράουτς μιλώντας στη Daily Mail σχολίασε τη μεταγωγή του πιλότου στις φυλακές του Μαλανδρίνου

Ο συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος την Δευτέρα 6 Ιουνίου, μετατέθηκε απροειδοποίητα από τις φυλακές Κορυδαλλού στα σωφρονιστικά ιδρύματα του Μαλανδρίνου.

Την μεταγωγή του κλήθηκε να σχολιάσει ο πατέρας της 20χρονης Καρολάιν Ντέιβιντ Κράουτς μιλώντας στη Daily Mail.

«Πιστεύει ότι μπορεί να υπάρχει ένα ή περισσότερα συμβόλαια θανάτου σε βάρος του. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι με τους οποίους είχε μπλέξει πριν να δολοφονήσει την κόρη μου θέλουν να σωπάσει πριν να κάνει κάποιου είδους συμφωνία. Εγώ νιώθω ότι πρέπει να υποφέρει για μερικά χρόνια πριν να γλιτώσει από αυτό και αυτό θα πρέπει να γίνει αργά», δήλωσε ο πατέρας της Καρολάιν Κράουτς στην Daily Mail.

Αναφορικά με την μικρή Λυδία, η οποία μένει μαζί με τον παππού και τη γιαγιά της στην Αλόννησο: «Γυρίζει στο σπίτι και την κυνηγάει η γυναίκα που μας βοηθάει με την οποία έχουν αναπτύξει μια σχέση μικρής και μεγάλης αδελφής».

«Είναι θαυμάσιο να το βλέπει κανείς αυτό. Εγώ, πάντως, θα είμαι πάντα θλιμμένος που η αγαπημένη μου Καρολάιν δεν είναι εδώ για να το απολαύσει και αυτή. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους θα διασφαλίσω ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν θα δει ποτέ ξανά την κόρη του», αναφέρει ο πατέρας της 20χρονης.

«Αναρωτιέμαι αν κάποιος τον έχει ενημερώσει για την απόφασή μας αυτή και αν γνωρίζει ότι έχουμε ξεκινήσει διαδικασίες αλλαγής του ονόματός της σε αυτό της μητέρας της. Θα ήθελα να μάθω την αντίδρασή του» κατέληξε Ντέιβιντ Κράουτς μιλώντας στη Daily Mail.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News