Ελλάδα

Παιδική πορνογραφία: Ανήλικοι διακινούν υλικό με σκληρούς δίσκους - Σοκάρουν τα στοιχεία (βίντεο)

Ανήλικοι γίνονται βαποράκια σκληρού υλικού παιδικής πορνογραφίας. Διακινούν βίντεο και φωτογραφίες, ακόμη και βρεφών στο σκοτεινό κόσμο του διαδικτύου - «Το φαινόμενο της παιδικής πορνογραφίας είναι μετά τα όπλα και τα ναρκωτικά σε τζίρο», σύμφωνα με τον Μανώλη Σφακιανάκη

Με φόντο τη σύλληψη του 43χρονου παιδεραστή από την Δράμα για κατοχή δυόμιση εκατομμυρίων αρχείων παιδικής πορνογραφίας, το Mega αποκαλύπτει ότι πολλές φορές οι ίδιοι οι ανήλικοι εμπορεύονται στο διαδίκτυο παρόμοιο υλικό.

Ειδικότερα, τα στοιχεία που αποκάλυψε, προκαλούν σοκ και ανατριχίλα. «Βλέπουμε ανήλικους να έχουν στην κατοχή τους βίντεο με παιδική πορνογραφία και να το πουλούν σε άλλους είτε ανήλικους είτε ενήλικους και να γίνεται μία εμπορεία δυστυχώς, των παιδιών μας», αναφέρει ο πρόεδρος Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας CSI, Μανώλης Σφακιανάκης.

Παράλληλα ο κ. Σφακιανάκης, τονίζει: «Υπάρχουν μανάδες που φέρνουν στον κόσμο παιδιά μόνο και μόνο να τα πουλήσουν και στην συνέχεια να τα κακοποιήσουν οι κύριοι αυτοί. Άρα βάζουν μητέρες, γεννάνε παιδιά για να τα κακοποιήσουν στην συνέχεια και ακολούθως αυτά τα παιδιά εννοείται ότι χάνονται, εξαφανίζονται, σύμφωνα με την Interpol», με την εξαφάνιση σύμφωνα με τον ίδιο να «δηλώνει» θάνατο.  

Ο τιμοκατάλογος της φρίκης

Οι ανήλικοι που πλέον παίζουν στα δάχτυλα την τεχνολογία βρίσκουν, δυστυχώς, πολύ εύκολα τους τρόπους για να διεισδύσουν στο dark web, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι την τελευταία έχει καταγραφεί 6.000% τα εκατό αύξηση σε υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Πίσω από τα νούμερα και τους αριθμούς αυτό που μένει τελικά είναι τα μικρά παιδιά που βρίσκονται κλειδωμένα σε ένα δωμάτιο και δεμένα απέναντι από μία κάμερα, περιμένοντας κάθε μέρα έναν φίλο, έναν άγνωστο, ακόμη και έναν συγγενή τους, που τα έχει απαγάγει για να τα κακοποιήσει.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια