Μήνυση για βιασμό παραολυμπιονίκη: Τον κακοποιούσαν σωματικά και σεξουαλικά, τον απειλούσαν και του έδιναν καραμέλες

Ελλάδα
Μήνυση για βιασμό παραολυμπιονίκη: Τον κακοποιούσαν σωματικά και σεξουαλικά, τον απειλούσαν και του έδιναν καραμέλες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 22χρονος με τα τέσσερα ολυμπιακά μετάλλια είπε στη μητέρα του πως τον έδεναν και στη συνέχεια ασελγούσαν σε βάρος του

Μήνυση για βιασμό και σωματική κακοποίηση υπέβαλε την Πέμπτη 9 Ιουνίου, πατέρας παραολυμπιονίκη κατά ενός εκπαιδευτικού και ενός υπαλλήλου στο εκπαιδευτικό ίδρυμα που φοιτούσε. Η μητέρα του αθλητή περιγράφει ξεσπώντας σε δάκρυα στο STAR τη σοκαριστική ανακάλυψή της, λίγες ώρες μετά την κατάθεση της μήνυσης.

Ήταν τον περασμένο Φεβρουάριο όταν ο Σπύρος εμφάνισε προβλήματα στη συμπεριφορά του. Όπως καταγγέλλει η μητέρα, πολύ γρήγορα ανακάλυψαν πως είχε πέσει θύμα κακοποίησης σεξουαλικής και σωματικής: «Νιώθω οργή και απογοήτευση γιατί έστειλα κάπου το παιδί μου και βίωσε τέτοιες καταστάσεις. Δεν έπρεπε να το βιώσει! Μου είπε για τα πρώτα αγγίγματα. Σιγά σιγά το παιδί άρχισε να “βγάζει” περισσότερα πράγματα», περιγράφει η μητέρα του 22χρονου.

//--> //-->

Ο νεαρός αποκάλυψε πως του έβαζαν σελοτέιπ στο στόμα και του έδεναν τα χέρια, ενώ στη συνέχεια προέβαιναν σε ασελγείς πράξεις. Στη μήνυση περιγράφονται περιστατικά που σοκάρουν. «Πάμε στο δωμάτιο και κλείνει την πόρτα με κλειδί. Μου χαϊδεύει τα πόδια, τα χέρια, το στήθος, το κεφάλι και τις πατούσες. Κάνουμε μασάζ. Εγώ φωνάζω και του λέω “σταμάτα”. Με πονάει λίγο…», δηλώνει ο παραολυμπιονίκης.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Νίκος Αλεξανδρής, δηλώνει στο STAR πως στο τέλος των πράξεων οι θύτες έδιναν στο παιδί καραμέλες για να το εξευμενίσουν. «Δε νομίζω ότι είναι εύκολο κανείς να αντιληφθεί το μέγεθος των πράξεων. Το παιδί το έδεναν, το κακοποιούσαν σωματικά και σεξουαλικά και στο τέλος του έδιναν καραμέλες για να τον εξευμενίσουν», αναφέρει χαρακτηριστικά. Ο παραολυμπιονίκης είναι 22 ετών και έχει κατακτήσει ήδη τέσσερα ολυμπιακά μετάλλια, ενώ συμμετέχει και σε διεθνείς διαγωνισμούς χορού.

(φωτογραφία αρχείου Unsplash)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News