Δολοφονία Άλκη: Τι αποκαλύπτει η έκθεση DNA που «καίει» τους κατηγορούμενους

Ελλάδα
Δολοφονία Άλκη: Τι αποκαλύπτει η έκθεση DNA που «καίει» τους κατηγορούμενους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η έκθεση της εργαστηριακής εξέτασης των δειγμάτων DNA τόσο των θυμάτων όσο και των κατηγορουμένων ρίχνει φως στην υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου

Το πανελλήνιο έχει συγκλονίσει η υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού, στη Θεσσαλονίκη. Φως στις συνθήκες υπό τις οποίες δολοφονήθηκε φαίνεται πως ρίχνει η έκθεση της εργαστηριακής εξέτασης των δειγμάτων DNA τόσο των θυμάτων όσο και των κατηγορουμένων.

Αποκλειστικές πληροφορίες της ΕΡΤ να κάνουν λόγο για ενίσχυση των ποινικών ευθυνών κάποιων εκ των κατηγορουμένων, καθώς τους τοποθετεί ακριβώς στο σημείο όπου έγινε η δολοφονία του άτυχου νεαρού φιλάθλου του Άρη.

Η εξέλιξη αυτή αποδεικνύει ότι το DNA του 19χρονου εντοπίστηκε στο δρεπάνι με το οποίο τον σκότωσαν, στο πεζοδρόμιο, όπου ήταν πεσμένος ο Άλκης, σε ένα σκούφο, σε γάντια αλλά και μέσα στα αυτοκίνητα όπου επέβαιναν οι κατηγορούμενοι.

Οι κατηγορούμενοι με αυτόν τον τρόπο τοποθετούνται σε συγκεκριμένες θέσεις μέσα στα αυτοκίνητα, σύμφωνα πάντα με το βιολογικό υλικό που βρέθηκε. Σύμφωνα με τα στοιχεία του ρεπορτάζ στο αυτοκίνητο μάρκας Citroen τοποθετείται ένας 20χρονος, στο Renault ένας 23χρονος και στο Polo ένας 22χρονος.

Στη δικογραφία που παραδόθηκε στις εισαγγελικές Αρχές από την ανακρίτρια δεν προστίθενται άλλοι εκτός των 12 κατηγορουμένων, που έχουν ήδη κριθεί προσωρινά κρατούμενοι και με αυτές τις ενέργειες έκλεισε η ανακριτική διαδικασία και αναμένεται πλέον η πρόταση του εισαγγελέα στο δικαστικό συμβούλιο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News