Ερντογάν για Μητσοτάκη: Επιτέθηκε στην Τουρκία από το Κογκρέσο σαν να μην είχαμε συνομιλήσει προηγουμένως

Ελλάδα
Ερντογάν για Μητσοτάκη: Επιτέθηκε στην Τουρκία από το Κογκρέσο σαν να μην είχαμε συνομιλήσει προηγουμένως

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επίθεση στον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην κοινή συνέντευξη τύπου με τον πρόεδρο της Βενεζουέλας

Νέα επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη έκανε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Βενεζουέλας στην Άγκυρα.

Ο Τούρκος πρόεδρος κατηγόρησε τον Έλληνα πρωθυπουργό ότι μίλησε στο Κογκρέσο των ΗΠΑ σαν να μην είχαν συνομιλήσει στην Τουρκία. 

Μπορεί να έχει κλείσει περίπου ένας μήνας από την ιστορική ομιλία του Έλληνα πρωθυπουργού στο Κογκρέσο, ωστόσο ο πρόεδρος της Τουρκίας συνεχίζει να μιλά για τον κ. Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα, κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου με τον πρόεδρο της Βενεζουέλα, Νίκολας Μαδούρο, στην Άγκυρα, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απαντώντας σε σχετική ερώτηση, είπε χαρακτηριστικά: «Παρόλο που ο Μητσοτάκης είπε ότι πρέπει να διευθετήσουμε το θέμα μεταξύ μας και να μην επεμβαίνουν τρίτες χώρες, στην ομιλία του στο αμερικανικό κογκρέσο μίλησε κατά της Τουρκίας σαν να μην είχαμε μιλήσει μεταξύ μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News