Οι τέσσερις γυναίκες που ενισχύουν το ψηφοδέλτιο της ΝΔ

Ελλάδα
Οι τέσσερις γυναίκες που ενισχύουν το ψηφοδέλτιο της ΝΔ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην ανακοίνωση της ΝΔ γίνεται ξεκάθαρη αναφορά για «εκλογές του 2023» ενώ πρόκειται για τα πρώτα ονόματα που ανακοινώνει το κυβερνών κόμμα για το ψηφοδέλτιο του, συμπεριλαμβάνοντας τις εκλογικές περιφέρειες όπου θα «κατέβουν» οι τέσσερις υποψήφιες

Με τέσσερις γυναίκες ενισχύεται το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τις επερχόμενες εκλογές.

Έπειτα από σχετική απόφαση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στις βουλευτικές εκλογές το ψηφοδέλτιο της ΝΔ θα στελεχώσουν η Δόμνα Μιχαηλίδου, η Μαρία Συρεγγέλα, η Σοφία Ζαχαράκη και η Σοφία Νικολάου.

Στην ανακοίνωση της ΝΔ γίνεται ξεκάθαρη αναφορά για «εκλογές του 2023» ενώ πρόκειται για τα πρώτα ονόματα που ανακοινώνει το κυβερνών κόμμα για το ψηφοδέλτιο του, συμπεριλαμβάνοντας τις εκλογικές περιφέρειες όπου θα «κατέβουν» οι τέσσερις υποψήφιες.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανέλαβε χθες ότι θα εξαντληθεί η τετραετία. «Έχω πει ότι θα εξαντληθεί η τετραετία, γιατί αυτό πιστεύω ότι ορίζει η θεσμική τάξη».

«Θα σας πω και κάτι ακόμα όμως το οποίο πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό», επέμεινε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και σημείωσε: «Από τον Ιούλιο και μετά θα μπούμε στον τέταρτο χρόνο της κυβέρνησης. Έχω δεσμευθεί ότι σε καμία περίπτωση το γεγονός ότι βλέπουμε πια το τέλος της κυβερνητικής θητείας δεν είναι άλλοθι για να σταματήσουμε να παράγουμε κυβερνητικό έργο με τους ίδιους ρυθμούς με τους οποίους το κάναμε μέχρι τώρα. Και το κυβερνητικό έργο για το επόμενο εξάμηνο είναι εξαιρετικά πλούσιο, όπως και θα είναι και πολύ πλούσιο μέχρι τον Αύγουστο που θα κλείσει για λίγες εβδομάδες η Βουλή. Είναι όμως επίσης πάρα πολύ σημαντικό, καθώς έχουμε μπροστά μας ουσιαστικά 12 μήνες μέχρι τις εκλογές, να μην εγκλωβιστεί η χώρα σε μία αφόρητη πολιτική τοξικότητα και σε έναν πολιτικό διάλογο, ο οποίος θα γίνεται με κραυγές, με κατηγορίες, χωρίς προγραμματική επιχειρηματολογία και που τελικά το μόνο το οποίο θα κάνει είναι να αποξενώσει ακόμα περισσότερο τους πολίτες από την πολιτική».

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

«Με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη και στο πλαίσιο της ενίσχυσης της γυναικείας παρουσίας στα ψηφοδέλτια της ΝΔ στις εκλογές του 2023, η Υφυπουργός Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δόμνα Μιχαηλίδου θα είναι υποψήφια βουλευτής στην Α εκλογική περιφέρεια Πειραιώς, η Υφυπουργός για τη Δημογραφική Πολιτική και την Οικογένεια, Μαρία Συρεγγέλα στην Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών, η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη στην εκλογική περιφέρεια Ανατολικής Αττικής και η δικηγόρος, πρώην Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου, στην Εύβοια».

(Φωτογραφίες IN TIME)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News